Η Disney «αποκαλύπτει» τον πρώτο της bisexual χαρακτήρα σε τηλεοπτική σειρά

16/10/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Ένας bisexual χαρακτήρας και μια σκηνή ανεκπλήρωτης αγάπης εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε πνευματική δημιουργία της Disney- ABC.

Πρόκειται για τη δημοφιλή σειρά «Once Upon A Time». Η εν λόγω σειρά μας μεταφέρει σε μια φανταστική πόλη, όπου αρκετοί χαρακτήρες διάσημων παραμυθιών ζουν ως κοινοί θνητοί, μιας και έχουν χάσει όλες τους τις αναμνήσεις.

Στο επεισόδιο της περασμένης Κυριακής, η νεράιδα Mulan απορρίπτει την προσφορά που της κάνει ο Ρομπέν των Δασών να μείνει μαζί με αυτόν και την ομάδα «ευγενών ανδρών», λέγοντας παράλληλα ότι πρέπει να βρει κάποιο άτομο «προτού είναι πολύ αργά».

Όταν, επίσης, δέχεται την ερώτηση αν αυτό το άτομο που ψάχνει είναι κάποιο που αγαπά, εκείνη απαντά: «Θα δούμε».

Όταν τελικά συναντά την Aurora (βλ. Η ωραία κοιμωμένη), η Mulan της λέει ότι πρέπει να βρει το θάρρος να της πει κάτι. Προτού προλάβει να το κάνει όμως, η Aurora της εξομολογείται ότι περιμένει παιδί από τον σύζυγο της Philip. Η Mulan τότε αλλάζει γνώμη και της ανακοινώνει ότι φεύγει με τον Ρομπέν των Δασών, ενώ αποχωρεί έχοντας δάκρυα στα μάτια.

Να θυμίσουμε εδώ ότι η Mulan στο 2ο κύκλο της σειράς ήταν ερωτευμένη και με το άνδρα της Aurora, Philip.

H απόφαση της Disney –ABC να δώσει στη Mulan μια bisexual προσωπικότητα, θεωρήθηκε ως κάτι θετικό από την LGBT κοινότητα.

πηγή: www.pinknews.co.uk

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!