Η Κέιτ Γουίνσλετ φωτογραφίζεται ως Λιζ Τέιλορ

13/09/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Τολμηρό το εγχείρημα του περιοδικού V, που στο καινούργιο του τεύχος ζήτησε από την Κέιτ Γουίνσλετ, μια από τις σημαντικότερες σύγχρονες ηθοποιούς, να ποζάρει στην φωτογραφική κάμερα του Μάριο Τεστίνο, ως Λιζ Τείλορ.

Το αποτέλεσμα; Κάτι περισσότερο από επιτυχημένο!

Η βραβευμένη με Όσκαρ Γουίνσλετ πρωταγωνιστεί αυτό τον καιρό στο ιατρικό θρίλερ του Στίβεν Σόντερμπεργκ, Contagion, δίπλα στους Μαριόν Κοτιγιάρ, Τζουντ Λο, Γκουίνεθ Πάλτροου, Ματ Ντέιμον και Λόρενς Φίσμπερν (20 Οκτωβρίου στις ελληνικές αίθουσες).

Το χειμώνα θα την δούμε, επίσης, στη νέα ταινία του Ρομάν Πολάνσκι, Carnage, δίπλα στους Τζόντι Φόστερ και Κρίστοφερ Βαλτζ.

Ας δούμε ορισμένα αποσπάσματα από τη συνέντευξη της:

Για τον γιο της Τζο:
“Γύρισε μια μέρα και μου είπε, ‘μια μέρα θα έχω κορίτσι. Μπορεί όμως να έχω και αγόρι, αν είμαι gay.’ Είναι μόλις 7. Του απάντησα πως μπορεί όντως να έχει αγόρι ή κορίτσι. Η απάντηση του; ‘Εσύ τι προτιμάς;’ Του είπα πως είναι δική του επιλογή και πως δεν έχει κάποια διαφορά για μένα. Θεωρώ, όμως, πως είναι πολύ σημαντικό να το ξέρει.

Για την Ελίζαμπεθ Τέιλορ:
Υπήρχε άγνοια φόβου μέσα της που στο παλιό Hollywood, δεν ήταν κυρίαρχο χαρακτηριστικό. Σήμερα οι ηθοποιοί μπορούν ευκολότερα να ξεφύγουν από τους καθιερωμένους κανόνες. Εκείνη την περίοδο υπήρχαν συγκεκριμένες προσδοκίες για το στυλ των κομψών γυναικών. Υπήρχε ένα είδος κουλ σνομπισμού στον τρόπο που πόζαρε στις φωτογραφίες. Στις μη στημένες φωτογραφίες έπαιζε με το πρόσωπο της. Είναι κάτι που μ’ αρέσει και μένα.

Όλη την συνέντευξη της ηθοποιού μπορείτε να την διαβάσετε εδώ.




Δες και αυτό!