Η Ελληνική Ομάδα BDSM

25/04/2012
από
antivirus magazine διαφήμιση

Η Ελληνική Ομάδα BDSM είναι μια ομάδα ατόμων με σκοπό την προβολή συγκεκριμένων αιτημάτων που αφορούν θέματα σχετικά με το BDSM.

Ο βασικός της σκοπός είναι η καταπολέμιση των στερεοτύπων και των λανθασμένων εντυπώσεων που υπάρχουν για του BDSM και τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτό, η προβολή του αναμφισβήτητου γεγονότος πως το BDSM δεν είναι κακοποίηση και δεν την προάγει, η προώθηση της βασικής του φιλοσοφίας, που αφορά την “Ασφάλεια, Λογική και Συναίνεση” και την αναθεώρηση του Άρθρου F65 του Διαγνωστικού Εγχειριδίου Ασθενειών (ICD-10) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ώστε να αφαιρεθούν τα ακόλουθα Άρθρα:

F65.0 Fetishism
F65.1 Fetishistic transvestism
F65.5 Sadomasochism
F65.6 Multiple disorders of sexual preference
F64.1 Dual-role transvestism

Για τους παραπάνω στόχους, η Ελληνική Ομάδα BDSM έχει αρχίσει μια διαδικασία διαλόγου και ενημέρωσης του κοινού.

 

Κάντε LIKE  στη σελίδα της ομάδας στο facebook

 

Ήδη 4 Ευρωπαϊκές χώρες (Νορβηγία, Σουηδία, Φιλανδία και Δανία) έχουν αναθεωρήσει τα εθνικά διαγνωστικά εγχειρίδια ψυχιατρικής τους και έχουν αφαιρέσει τις καταχωρήσεις για τον ερωτικό σαδομαζοχισμό (γνωστό ως BDSM), το φετιχισμό, και το φετιχιστικό παρενδυτισμό, τα οποία δεν θεωρούν πλέον ως παραφιλίες.

Ο σκοπός της Ελληνικής Ομάδας BDSM είναι να επιτευχθεί το ίδιο στην επόμενη έκδοση του Διαγνωστικού Εγχειριδίου Ασθενειών του Π.Ο.Υ. (νέα έκδοση ICD-11).

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!