Επαναφέρει την υγειονομική διάταξη της διαπόμπευσης ο Άδωνις Γεωργιάδης

02/07/2013
από
antivirus magazine διαφήμιση

Μια από της πρώτες πράξεις ποπυ υπέγραψε ο νέος υπουργός υγείας(!) Άδωνις Γεωργιάδης ήταν η επαναφορά της υγειονομικής διάταξης του Ανδρέα Λοβέρδου (βάσει της οποίας είχαν συλληφθεί και διαπομπευτεί οι οροθετικές ιερόδουλες πέρσι). Προφανώς η κίνηση αυτή από έναν τέτοιο “άνθρωπο του πνεύματος” δεν μας σοκάρει καθόλου. Ιδίως τη στιγμή που του εμπιστεύονται τόσο σημαντικά υπουργεία…

Την υγειονομική διάταξη αυτή, ΓΥ/39Α, είχε καταργήσει η τέως υφυπουργός Υγείας, Φωτεινή Σκοπούλη μόλις πριν από λίγο καιρό και μετά από σφοδρές κατηγοριες και αντιδράσεις από διεθνείς οργανισμούς και μη κυβερνητικές οργανώσεις.  Σημαντικότατο είναι επίσης οτι όλες οι οροθετικές γυναίκες (τα ονόματα και οι φωτογραφίες των οποίων είχαν δοθεί στη δημοσιότητα) αθωώθηκαν από τα δικαστήρια, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο.

Η Μαριανέλλα Κλώκα υπεύθυνη επικοινωνίας της Θετικης Φωνής πόσταρε στο Facebook “Δεν περιμέναμε τίποτε καλύτερο από έναν ακροδεξιό πολιτικό στο τιμόνι του Υπουργείου Υγείας. Η συντονισμένη δράση της κοινωνίας των πολιτών θα δείξει ξανά το δρόμο όπως εδώ και ένα χρόνο (με δράσεις που οδήγησαν στην κατάργηση της διάταξης 39α, πάτημα των Υπουργείων για τη διάλυση τόσων προσωπικοτήτων). We shall overcome!”

 

Συγκεντρώση διαμαρτυρίας γίνεται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα ενω έχει προγραμματιστεί και αύριο αντίστοιχη στη Θεσσαλονίκη.

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!