Εξώφυλλο στο GQ ο Ντι Κάπριο, με αφορμή τη νέα του ταινία, J. Edgar

14/09/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι εξώφυλλο στο τεύχος Οκτωβρίου του GQ Magazine που κυκλοφορεί στην Αμερική στις 20 Σεπτεμβρίου.

Αφορμή είναι το J. Edgar, η νέα ταινία του Κλιντ Ίστγουντ, στην οποία ο Ντι Κάπριο υποδύεται ένα από πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα του εικοστού αιώνα, τον Τζ. Έντγκαρ Χούβερ, ιδρυτή του FBI.

Στο αφιέρωμα το περιοδικό παίρνει συνέντευξη από τους Ντι Κάπριο και Ίστγουντ, καλύπτοντας μεταξύ άλλων την πολιτική αλλά και τον gay γάμο.

Ο λόγος δεν είναι τυχαίος, καθώς ο Χούβερ θεωρείται πως είχε κρυφή σχέση με τον συνεργάτη του στο FBI, Κλάιντ Τόλσον, κάτι που όπως όλα δείχνουν θα δούμε και στην ταινία του Ίστγουντ.

Οι πληροφορίες από τα γυρίσματα μιλούν μάλιστα και για ένα τρυφερό φιλί ανάμεσα στον Ντι Κάπριο και τον Άρμι Χάμερ (The Social Network), τον ηθοποιό που υποδύεται τον Τόλσον στην ταινία.

Η παραπάνω φημολογία θα λάβει σίγουρα τέλος στις 9 Νοεμβρίου, ημερομηνία που κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες το “J. Edgar”, το οποίο θεωρείται ήδη ένα από τα μεγάλα οσκαρικά χαρτιά στην απονομή του 2012.

Στις ελληνικές αίθουσες θα το δούμε στις αρχές Ιανουαρίου.

Πέρα από τους Ντι Κάπριο και Χάμερ, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ναόμι Γουότς, Τζούντι Ντεντς, Τζος Λούκας, Ντέιμον Χέριμαν και Κεν Χάουαρντ.

Ας δούμε τι απάντησαν για τον gay γάμο:

“Υπάρχει κόσμος που δίνει μεγάλη σημασία στον gay γάμο. Προσωπικά, δε δίνω δεκάρα για το ποιος θέλει να παντρευτεί ποιον. Και γιατί άλλωστε; Δίνουμε σημασία σε εντελώς ανούσια πράγματα. Απλά ας δώσουμε στον καθένα, τη δυνατότητα να ζουν τη ζωή που επιθυμεί” – Κλιντ Ίστγουντ

“Είναι εξοργιστικό κάποιες φορές να ασχολούμαστε μόνο με τέτοια θέματα. Την ίδια ώρα το φαινόμενο του θερμοκηπίου είναι πραγματικότητα και τα πράγματα είναι δυσοίωνα για την οικονομία μας.” – Λεονάρντο Ντι Κάπριο




Δες και αυτό!