Εικόνες από τη Θεσσαλονίκη σε όλη την Ευρώπη

antivirus magazine διαφήμιση

Ολοκληρώθηκαν, την Κυριακή 24 Μαρτίου, τα γυρίσματα της ελληνικής “καρτ-ποστάλ”, δηλαδή του βίντεο διάρκειας 40’’, που θα προηγηθεί της ζωντανής εμφάνισης της ελληνικής συμμετοχής στη διάρκεια του 2ου Ημιτελικού, την Πέμπτη 16 Μαΐου.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ KOZA MOSTRA ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEOCLIP ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ EUROVISION 2013

Για το σκοπό αυτό ειδικό συνεργείο της σουηδικής τηλεόρασης συναντήθηκε με τους “Koza Mostra” και τον Αγάθωνα στη Θεσσαλονίκη. Τα γυρίσματα, που κράτησαν μια ημέρα, ξεκίνησαν από την 24ωρη αγορά στην Πλατεία Ελευθερίας, συνεχίστηκαν στα Κάστρα, κατόπιν στην Παραλία της πόλης και ολοκληρώθηκαν με τη δύση του ηλίου στην Επανομή.

Το προηγούμενο βράδυ, το συνεργείο από τη Σουηδία παρακολούθησε την εμφάνιση των “Koza Mostra” στα Γιαννιτσά, όπου είχε την ευκαιρία να καταγράψει το γκρουπ στη σκηνή και στα παρασκήνια.

Ας σημειωθεί, ότι το θέμα των “καρτ-ποστάλ” που επέλεξε η σουηδική τηλεόραση αφορά στην καταγραφή της καθημερινότητας των καλλιτεχνών. Για το λόγο αυτό συνεργεία της ταξίδεψαν και στις 39 χώρες που συμμετέχουν φέτος.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!