Βασανισμοί gay εφήβων στη Ρωσία στο φως της ημέρας

26/07/2013
από
antivirus magazine διαφήμιση

H Σταυροφορία του Προέδρου Πούτιν κατά της LGBT κοινότητας στη Ρωσία πήρε μια νέα ανησυχητική τροπή.

Οι ρωσοι Νέο Ναζί έχουν δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ σε ένα δημοφιλές ρωσικό κοινωνικό δίκτυο, το VK.com, και παρασύρουν γκέι άνδρες και εφήβους, προκειμένου να τους βασανίζουν και να τους εξευτελίζουν.

Η Spectrum Human Rights Alliance αναφέρει:

Ο γνωστός εθνικιστής και πρώην επικεφαλής των skinheads, Maxim Martsinkevich, γνωστός με το ψευδώνυμο “Cleaver” (ή “Tesak” στα ρωσικά), ξεκίνησε μια μεγάλη εκστρατεία στη χώρα εναντίον των ΛΟΑΤ εφήβων χρησιμοποιώντας ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, το VK.com ωστε να δελεάσει ανυποψίαστα θυμάτα. Πολυάριθμοι και ενθουσιώδεις οπαδοοι του Martsinkevich ξεκίνησαν δύο καμπάνιες τις: «Occupy Pedophilyaj” και “Occupy Gerontilyaj”. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς προσπαθούν να προσδιορίσουν και να αναφέρουν τους “παιδεραστές” αλλά στην πραγματικότητα, πάνω από 500 ομάδες έχουν δημιουργηθεί στο εσωτερικό του δικτύου VK.com, προκειμένου να οργανώσει παράνομες ένοπλες ομάδες σε κάθε ρωσική πόλη. Περιέργως η ιδέα τους για την καταπολέμηση παιδεραστών στοχεύει αποκλειστικά σε gay άνδρες έφηβους που ανταποκρίνονται στις προσωπικές αγγελίες. Όποιοι εμφανίζονται στα ραντεβού εξευτελίζονται και συχνά βασανίζονται ενώ καταγράφεται σε βίντεο.

Οι αυτοαποκαλούμενοι «μαχητές του εγκλήματος» εκτελούν τις ενέργειές τους στο φως της ημέρας, πολλές φορές και έξω μπορστά σε ευρύ κοινό που αδιάφορα περνά από ή ακόμα και τους συγχαίρει. Τα βίντεο του εκφοβισμού και βασανιστήριων διανέμονται ελεύθερα στο Διαδίκτυο, προκειμένου να τα δουν ΛΟΑΤ έφηβοι, οι γονείς τους και οι φίλοι τους. Πολλά θύματα οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία, ενώ τα υπόλοιπο έχουν βαθιά ψυχολογικά τραύματα. Μέχρι στιγμής η ρωσική αστυνομία δεν έλαβε κανένα μέτρο εναντίον αυτών των “κινημάτων”, ακόμη και αν ο ρωσικός ποινικός κώδικας έχει σαφώς παραβιαστεί και παρά τις πολυάριθμες καταγγελίες από τους γονείς, τα θύματα και τους LGBT ακτιβιστές. Το κοινωνικό δίκτυο VK.com κλείνει κατά διαστήματα συγκεκριμένες ομάδες ή προφίλ μόνο για να τους επιτρέψει να ανοίξουν εκ νέου την επόμενη ημέρα. Επί του παρόντος, ο ιδρυτής της VK.com, Pavel Durov, κατοικεί στις ΗΠΑ και μέχρι στιγμής δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιες παρατηρήσεις.

Αυτή η φωτογραφία και το βίαιο βίντεο δείχνει ένα ανήλικο θύμα στη Μόσχα. Ο ίδιος ήταν θύμα εκφοβισμού, βασανίστηκε και ψεκάστηκε με ούρα στο ευρύ φως της ημέρας …

πηγή: http://www.thegailygrind.com/2013/07/25/russian-neo-nazi-groups-tricking-and-torturing-gay-male-teenagers-the-blood-is-on-putin-hands/

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!