Βανδή – Καπουτζίδης οι παρουσιαστές του Ελληνικού τελικού

antivirus magazine διαφήμιση

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες και την παρουσίαση του Ελληνικού τελικού για τη Eurovision 2013 ανέλαβαν και επίσημα η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Για τον Γιώργο Καπουτζίδη είμαστε σίγουροι καθώς η παρουσίαση της βραδιάς του Ελληνικού τελικού το 2006 με τα απίστευτα διασκεδαστικά κείμενα και σκετς έχουν αφήσει ιστορία. Όσο για το ντεμπούτο της Δέσποινας είμαστε σε αναμονή αλλά ήδη φαντάζει ενδιαφέρον!

Στις 18 Φεβρουαρίου λοιπόν σας παρακινούμε να βρεθείτε είτε στο Gazi Music Hall στο Γκάζι για τη βραδιά (εισιτήρια θα ξεκινήσουν να πωλούνται περί τα τέλη της εβδομάδας) είτε να συντονιστείτε στην ΕΤ1 για να απολαύσετε και να ψηφίσετε το κομμάτι που θα μας εκπροσωπήσει στο Μάλμε της Σουηδίας φέτος.

Οι υποψήφιοι είναι: Αγγελική Ηλιάδη, Θωμαή Απέργη, Alex Leon feat. Giorgina, Koza Mostra feat. Αγάθωνας Ιακωβίδης. Η Ελλάδα διαγωνίζεται στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 16 Μαϊου! Αύριο στις 13:30 θα παρουσιαστούν και επίσημα οι συμμετοχές για την Ελληνική επιλογή και αναμένουμε τις πρώτες σας αντιδράσεις οπότε συντονιζόμαστε όλοι εδώ Τετάρτη μεσημέρι.

eurovision (www.antivirusmagazine.com)

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!