Ανοιχτό Κάλεσμα για την Ίδρυση της Colour Youth

05/04/2011
από
antivirus magazine διαφήμιση


Μεγαλώνοντας, σπουδάζοντας ή δουλεύοντας ως νέο άτομο στην Αθήνα των ‘00s συνειδητοποιεί κανείς ότι η νέα γενιά των Λεσβιών Γκέι Αμφί και Τρανς της πόλης μας, εκτός από το δυναμικό χαρακτήρα που χαρακτηρίζει την νεότητα, έχει όρεξη και ψάχνει προοπτικές για δράσεις και αλλαγές.

Πέρσι το καλοκαίρι κάποια παιδιά που είχαν την “όρεξη” αυτή συναντήθηκαν για να δουν πώς μπορούν να κάνουν τις ιδέες τους πραγματικότητα. Εκεί ξεκίνησε να δημιουργείται η Colour Youth. Από τότε, καινούρια παιδιά ήρθαν στην παρέα, περισσότερες ιδέες έπεσαν στο τραπέζι και ξεκινήσαμε πλέον όλοι και όλες μαζί να οραματιζόμαστε και να οργανωνόμαστε από κοινού. Κυρίως όμως, γνωριστήκαμε μεταξύ μας, γίναμε περισσότερες και κάναμε κάποιες δράσεις, αλλά και σχέδια για ακόμα περισσότερες!

Σύντομα άρχισε να γίνεται φανερή η ανάγκη να αποκτήσουμε μια οργανωτική δομή και ένα νομικό πρόσωπο για την ομάδα μας, εργαλεία με τα οποία θα μπορούσαμε να λειτουργούμε πιο αποδοτικά, θα μπορούσαμε να “συνομιλούμε” καλύτερα με άλλες ομάδες και οργανώσεις και να διεκδικούμε πλέον και θεσμικά τους στόχους μας.

Με αυτό το σκεπτικό οργανώθηκε αυτό το ανοιχτό κάλεσμα για την συγκέντρωση ίδρυσης της Colour Youth για την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 17:30, Αμφιθέατρο 3, Νέο κτήριο Νομικής (είσοδος επί της οδού Μασσαλίας, μετρό Πανεπιστήμιο)!

 

Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

    • Παρουσίαση πρότασης μοντέλου οργάνωσης και λειτουργίας
    • Συζήτηση πρότασης Καταστατικού
    • Ψήφιση και υπογραφή του Καταστατικού

και μετά ποτάκια και mingling στην πλατεία Καρύτση!

Τα λέμε λοιπόν από κοντά, την Παρασκευή 8/4 για να διαμορφώσουμε μαζί την κοινότητα μας για μια πραγματικότητα ελεύθερη από νόρμες, διακρίσεις, “απαγορεύεται” και γεμάτη από χαρούμενες προσωπικότητες που είναι περήφανες για κάθε ένα στοιχείο που συνθέτει τον εαυτό μας!
Βάλε το χρώμα σου και εσύ στην Colour Youth!

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!