Από αύριο και για το Σαββατοκύριακο 1.200 gay άντρες από ολόκληρη την Ευρώπη θα αποβιβαστουν στην Αθήνα. Η κρουαζιέρα της La Demence -με την οποία συνεργάστηκε και το περιοδικό μας- ξεκίνησε από Malaga για να καταλήξει στην Αθήνα μετά από μια μαγευτική εβδομάδα στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο!

Όλη η Αθήνα είναι έτοιμη να τους υποδεχτεί και το ANTIVIRUS σε συνεργασία με το GAYDAR, το ΕL CIELO και το FCUK ετοίμασαν για την υποδοχή το UPSESSION… ένα πάρτυ ευρωπαϊκών προδιαγραφών εξασφαλίζοντας για το ελληνικό και ξένο κοινό που θα έχουμε τον resident dj του πασίγνωστου ευρωπαϊκού πάρτυ La Demence και κεντρικό dj της κρουαζιέρας STEVEN REDANT Και ταυτόχρονα sexy show από τον STANY FALCONE.Warm up dj Ο δικός μας KAPPA NEE και πολλές ακόμη εκπλήξεις και δώρα στο πιο HOT GAY ΔΙΕΘΝΕΣ EVENT  του καλοκαιριού στο CANDY BAR αύριο μετά τις 23:00…

 

Έχουν προγραμματιστεί αρκετές εκδηλώσεις για το ΠΣΚ αλλά αυτές που εμείς ξεχωρίζουμε είναι:

Το ΣΑΒΒΑΤΟ προτείνουμε κλασικά EL CIELO για χαλαρή φάση με ποτάκι και γνωριμίες ή εναλλακτικά το καινούριο MY BAR!

Για κάτι πιο …SPICY… FCUK: STANY FALCONE & LOGAN MC CREE θα ανάψουν τα αίματα.

Ε clubbing ξέρεις τώρα… SODADE ή SCAPE ανάλογα τι σ΄αρέσει και για after MOE ή FOU.

El cielo

 

Την KYΡΙΑΚΗ βραδιά MADONNA στο SODADE. Το μοναδικό μεγάλο event που έχει κανονιστεί γι αυτή τη μέρα οπότε και λόγω θέματος … και κόσμου καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει!!!!

ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΕΔΩ Ή  ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK.

 

 

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.