Εκτός του newsbomb.gr φαίνεται να βρέθηκε σε ένα βράδυ ο Τάσος Θεοδωρόπουλος επειδή ενέκρινε ως διαχειριστής την ανάρτηση σχολίων αναγνωστών που απαντούσαν σε ομοφοβικό δημοσίευμα για δύο gay αστυνομικούς από την Αχαΐα. Η διεύθυνση του site απενεργοποίησε τους κωδικούς του, διακόπτοντας έτσι την συνεργασία μαζί του.

 

 

Διαβάστε την ανακοίνωση του  Τάσου Θεοδωρόπουλου:

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες

Μετά από ένα έτος συνεργασίας μου με την εταιρεία DPG και τη διατήρηση καθημερινής ανανέωσης blogs στα site GOSSIP-TV και ΝΕWSBOMB, η διεύθυνση αποφάσισε χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση, να μου στερήσει την ικανότητα εισόδου στους λογαριασμούς μου, ουσιαστικά διακόπτοντας τη συνεργασία μας. Αιτία για το παραπάνω γεγονός, το ότι έχοντας το κλειδί του moderator μηνυμάτων αναγνωστών, δημοσίευσα κατ’ αρχάς ο ίδιος και στη συνέχεια ενέκρινα τη δημοσίευση ενός πλήθους αρνητικών αλλά ΜΗ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΩΝ, για το ομοφοβικό δημοσίευμα του NEWSBOMB, http://www.newsbomb.gr/ehase-ton-syntrofo-toy στο οποίο ο ανώνυμος συντάκτης, με υποτιμητικό και δήθεν σκανδαλιστικό τρόπο αναφέρεται στη σχέση δύο ομοφυλόφιλων αστυνομικών στην Αχαία.

Αμέσως μετά την ενημέρωση της διεύθυνσης για την “απονενοημένη” μου πράξη, όλα τα δημοσιευμένα σχόλια (των) ποίων κρατώ αντίγραφο στο λογαριασμό του e-mail μου) διαγράφηκαν από τη δημοσίευση του site, ενώ μπλοκαρίστηκε η είσοδος μου στο διαχειριστικό τους.

Χαίρομαι πάρα πολύ, που ένας από τους πρώτους σε επισκεψιμότητα, διαδικτυακούς τόπους, δείχνει με τον παραπάνω τρόπο τη δημοκρατικότητα της ηθικής και της σκέψης του. Παρ’ όλα αυτά, ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες που γι αυτό το διάστημα, αγκάλιασαν τη δημιουργική μου τρέλα σε αυτό το άδοξο πείραμα.

Θα τα ξαναπούμε.

Τάσος Θεοδωρόπουλος