8 κινηματογραφικές σκηνές που στοίχειωσαν τα χρόνια της πρώιμης σεξουαλικής μας αφύπνισης

08/11/2017
από

Ήταν εκείνα τα αθώα χρόνια όπου μία σκηνή από κάποια ταινία ήταν ικανή να στοιχειώσει τα πιο σκοτεινά μας όνειρα. Τότε που το web porn δεν είχε μπει στη ζωή μας και περιοριζόμασταν στο “pause” και στο “VHS”. Σήμερα θυμόμαστε κάποιες απ΄αυτές τις σκηνές.

Kevin Bacon – Wild Things

Αυτό το σεξουαλικά φορτισμένο και σκοτεινό θριλεράκι φιλοξενεί μία από αγαπημένη σκηνή και δεν εννοούμε μόνο το full-frontal του Kevin Bacon. Εξίσου σημαντική και η συνεισφορά του Matt Dillon που του περνά την πετσέτα και μας θυμίζει κάτι από αποδυτήρια.


Bruce Willis – 12 Monkeys

Η φουτουριστική αυτή ταινία εντυπώθηκε στο μυαλό μας για πολλούς λόγους.Ο Bruce και συγκεκριμένα αυτή η σκηνή αυτή για παράδειγμα.


Ryan Phillippe – Cruel Intentions

Αν γεννήθηκες το 80 ή το 90 και θυμάσαι και αυτή την ταινία, σίγουρα θα είχες προσέξει αυτή τη λήψη του Ryan Phillippe.


Ryan Reynolds – Amytiville Horror

Ας μη μιλήσουμε για την ταινία και την αισθητική της. Ας μη μιλήσουμε καν για το τι σημαίνει καλό θρίλερ. Ας μιλήσουμε μόνο για τον Ryan που σκάει από το σκοτάδι για να μας στοιχειώσει.


High School Boys – The Hole

Απ΄αυτές τις ταινίες (ναι έπαιζε η Keira Knightley και η Thora Hird) με σαφή αναφορά στα σχολικά δράματα που -ας είμαστε ειλικρινείς- πολλοί εμάς συνηθίζουμε να βλέπουμε τα απογεύματα της Κυριακής. Αξιοσημείωτη σκηνή το πέρασμα της Knightley από τα ανδρικά αποδυτήρια.


Brad Pitt – Fight Club 

Αν υπάρχει μια ταινία που μας βρίσκει όλους σύμφωνους είναι το Fight Club. Ο Brad Pitt σε πρώτο πλάνο και οι αναγνώσεις του πολλές.


Ewan McGregor – Trainspotting

Για να πούμε την αλήθεια το στόρι αυτής της ταινίας δεν μας τράβηξε ποτέ. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν εκτιμήσαμε την – όλα στη φόρα – διάθεση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ewan McGregor.


Jude Law – The Talented Mr. Ripley

Μια ταινία με έντονη ομοερωτική διάθεση. Θυμηθείτε μόνο τη σκηνή που ο Jude Law παίζει γυμνός σκάκι (στην μπανιέρα).

https://youtu.be/fbcSpjIEIMQ




Δες και αυτό!