“Ήμουν έξαλλη. Δεν ήταν δίκαιο. Ήμουν ο ίδιος άνθρωπος…”

11/08/2017
από

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν – πριν από 20 χρόνια- αποκάλυψε ότι ήταν λεσβία, μίλησε η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια Ελεν Ντε Τζένερις.

«Το bullying που βίωσα στο Χόλιγουντ κάλυψε την έλλειψή του στην παιδική ηλικία μου. Έφυγα από το Λος Αντζελες, έπαθα βαριά κατάθλιψη, άρχισα να πηγαίνω σε ψυχολόγο και αναγκάστηκα να πάρω αντικαταθλιπτικά για πρώτη φορά στη ζωή μου», είπε στο περιοδικό «Good Housekeeping» και πρόσθεσε: «Ήμουν φοβισμένη και μόνη. Για 30 χρόνια το μόνο που ήξερα ήταν να δουλεύω και ξαφνικά δεν είχα τίποτα. Ήμουν έξαλλη. Δεν ήταν δίκαιο. Ήμουν ο ίδιος άνθρωπος».

Η Ντε Τζένερις έκανε coming out στις 30 Απριλίου 1997 όπως και ο χαρακτήρας που υποδυόταν σε τηλεοπτική σειρά που συμμετείχε εκείνη την εποχή. Ένα χρόνο αργότερα, το σόου διακόπηκε και εκείνη ένιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Τελικά, προκειμένου να ξεπεράσει τον «βάλτο» στον οποίο είχε πέσει, όπως αποκαλύπτει η ίδια, άρχισε να κάνει διαλογισμό, να γυμνάζεται και να γράφει. Σταδιακά ξεπέρασε την κατάθλιψη, δήλωσε στο περιοδικό και σημείωσε «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνήλθα. Δεν μπορώ να πιστέψω πώς είναι η ζωή μου τώρα», συμπλήρωσε η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια η οποία ξεκαθαρίζει πως πλέον δεν την ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για εκείνη.




Δες και αυτό!