8 υπέροχοι και υποδειγματικοί γονείς LGBTQI+ παιδιών

12/07/2016

Υπάρχουν φορές που οι γονείς LGBTQI+ παιδιών έγιναν οι καλύτεροι σύμμαχοι τους.

1. Ο κτηνοτρόφος πατέρας και ο γκέι γιος

Ένας άνδρας σε ένα φανταστικό κινούμενο σχέδιο περιγράφει τη μοναδική σχέση που είχε με τον κτηνοτρόφο πατέρα του τη δεκαετία του ’50 και την αποδοχή που έλαβε από αυτόν.

Screenshot_96

2. Η υπέροχη απάντηση της μητέρας δυο bisexual κοριτσιών στο bullying που δέχτηκαν

Στο γκαράζ του σπιτιού τους κάποιος έγραψε : “Είμαι γκέι.”  Και η μήτερα των δύο αμφιφυλοφίλων κοριτσιών αποφάσισε να μετατρέψει τη πόρτα του γκαράζ τους σε σημαία του ουράνιου τόξου για να υποστηρίξει την παγκόσμια lgbtqi+ κοινότητα.

Screenshot_97

Screenshot_98

3. Το δώρο του πατέρα στον γιο του που τον αποκάλεσαν “που…” επειδή έπαιζε με κουζινικά.

Ένας πατέρας έκανε δώρο στον γιο του μια μικρογραφία κουζίνας αφού κάποιοι τον αποκάλεσαν “που…” επειδή συνήθιζε να παίζει με κουζινικά.

Screenshot_99

4. Η μητέρα που αποδέχτηκε αμέσως τα δύο τρανς παιδιά της

Δύο παιδιά μέσα στο χρόνο έκαναν coming out στη μητέρα τους ως τρανς. Εκείνη είπε πως φοβήθηκε για το πως θα αντιμετωπίσουν τις διακρίσεις, αλλά πλέον είναι ευτυχισμένη με τα παιδιά της.

Screenshot_100

5. Τα συγκινητικό μήνυμα του συντηρητικού πατέρα στον γκέι γιο του.

Ένας γκει νέος, ενώ ήταν μεθυσμένος ανέβασε μια φωτογραφία του στο snapchat με τη λεζάντα : “που….” . Όταν αυτό το είδε ο πατέρας του τον ρώτησε αν είναι αλήθεια και εκείνος απάντησε “Ναι.” Την ημέρα των γενεθλίων τους έλαβε το παρακάτω συγκινητικό μήνυμα από τον πατέρα του: “Χαρούμενα γενέθλια γιε μου. Σε αγαπώ πιο πολύ από όσο μπορείς να φανταστείς, είμαι πολύ υπερήφανος για εσένα. Είμαι τυχερός που έχω έναν γιο σαν εσένα. Brett, σε αγαπώ πιο πολύ τώρα από ότι χθες. Θα μιλήσουμε σύντομα.”

Screenshot_101

6. Οι υπερήφανοι γονείς που μίλησαν δημοσίως για το τρανς παιδί τους

Η Mimi και ο Joe -οι γονείς του παιδιού- πήραν μέρος στο μίνι ντοκιμαντέρ “Life as 5 -year- old Transgender child” μιλώντας για τη σχέση τους με τον τρανς γιο τους. Αρχικά δήλωσαν πως πίστεψαν πως η “εμμονή του γιου τους να είναι αγόρι θα του “περάσει”, όταν άρχισε να τους αποκαλύπτει την ταυτότητα φύλου του στην ηλικία των δυο ετών. Αλλά τελικά συνειδητοποίησαν ότι τα συναίσθηματα του παιδιού δεν αλλάζουν και έτσι έκαναν ότι θα έκαναν οι καλοί γονείς. Εκπαίδευτηκαν πάνω στα τρανς θέματα και επέτρεψαν στο Jacob να ζει τη ζωή του ως αγόρι.

Screenshot_102

7. Ο πατέρας που υποστήριξε την επιθυμία του γιου του να παίζει με μια κούκλα

Ο Miki Willis υποστήριξε την επιθυμία και την επιλογή του γιου του να παίζει με μια κούκλα Ariel μέσα από ένα βίντεο του στο facebook.

Screenshot_103

8. Ο πατέρας που υποστήριξε το γιο του που ντύθηκε για το Halloween Cruela De Vil.

Ο 9χρονος Liam απόφασισε να ντυθεί για το Haloween Cruela De Vil. Ο πατέρας του υπερήφανος γι’αυτόν δημοσίευσε φωτογραφίες του γιου του στο facebook ως Cruela De Vil, λαμβάνοντας πληθώρα αρνητικών σχολίων από τους διαδικτυακούς του φίλους, όπως : “Πρέπει να πω πως αυτό είναι τελείως ανάρμοστο και δεν μπορώ να πιστέψω πως ένα γονιός άφησε το γιο του να κάνει κάτι τέτοιο. Σύγγνωμη αν αυτό προσβάλει εσένα ή τους φίλους σου αλλά πιστεύω πως είναι λάθος.” Όμως ο πατέρας του αγοριού έσπευσε να απαντήσει: “Ερχόμαστε αντιμέτωποι με αυτού του είδους τους “μικρόμυαλους” ανθρώπους σε καθημερινή βάση. Ο κάθενας έχει την άποψη του. Πάντα υποστηρίζω και ενθαρρύνω με χαρά τη δημιουργικότητα των παιδιών μου χωρίς καμία απολογία.”

 

 

 

 

 

 

 




Δες και αυτό!