Ρότζερ Μουρ: Ο Τζέιμς Μποντ δεν μπορεί να είναι ούτε gay, ούτε γυναίκα

26/10/2015

Πρόσφατα, όταν οι φήμες είχαν φουντώσει πως ο επόμενος Τζέιμς Μποντ θα είναι μαύρος και θα τον υποδυθεί ο Ιντρις Έλμπα, είχαν αποδοθεί ρατσιστικά σχόλια στον Ρότζερ Μουρ, ο οποίος πάντως τα είχε διαψεύσει.

Τώρα επανέρχεται, με δηλώσεις του στην Daily Mail: «Ακούω ότι υπάρχει μια συζήτηση για το αν πρέπει να υπάρξει μια “κυρία Μποντ” ή ένας ομοφυλόφιλος Μποντ. Αλλά τότε δεν θα είναι πραγματικοί Μποντ γιατί πολύ απλά, δεν είναι αυτό που έγραψε ο Ίαν Φλέμινγκ».

«Δεν είμαι ομοφοβικός, ή ρατσιστής, είναι απλώς πως είμαι ειλικρινής με τον χαρακτήρα», συμπληρώνει.

Στο «debate» που διεξάγεται σε επίπεδο φημών εδώ και λίγο διάστημα οι πρώην Τζέιμς Μποντ Ντάνιελ Κρεγκ και Πιρς Μπρόσναν υποστηρίζουν πως όλα μπορούν να γίνουν, ενώ αντίθετα, με τον Ρότζερ Μουρ «συντάσσονται» ο Χιου Τζάκμαν και ο Ντάμιαν Λουίς.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!