Ο μεγάλος έρωτας του Hudson: “Μακάρι να είχε γεννηθεί 30 χρόνια αργότερα”

21/12/2018
από

Ο Lee Garlington έχει κρατήσει τις φωτογραφίες με τον Rock Hudson σ’ ένα ξύλινο κουτί: «Δε μπορούσαμε να βγάλουμε φωτογραφίες μαζί, ήταν πολύ επικίνδυνο» ανέφερε.

Η μόνη φωτογραφία, που τους δείχνει μαζί είναι σ΄ ένα μπαρ στη Νέα Ορλεάνη. Σήμερα, σε ηλικία 81 ετών, ο Lee Garlington μίλησε στο περιοδικό People για τη σχέση που είχε με τον σταρ του Χόλιγουντ. Οι φωτογραφίες είναι από το ταξίδι τους στο Πουέρτο Βαγιάρτα του Μεξικού το 1963.

«Δυστυχώς, στο απόγειο της καριέρας του, το να είναι αυθεντικός θα σήμαινε το τέλος του συμβολαίου του και της καριέρας του» , ανέφερε ο Mark Griffin, ο συγγραφέας της βιογραφίας του Rock Hudson, που κυκλοφόρησε με τον τίτλο “All That Heaven Allows” .

Ο Garlington θυμάται τις μοναδικές στιγμές, που πέρασαν μαζί σε έναν τουριστικό προορισμό που τους είχε προτείνει τότε η Elizabeth Taylor: 

«Περπατούσαμε στην παραλία τραβώντας φωτογραφίες ο ένας στον άλλον με την κάμερά του και οδηγούσαμε τριγύρω μ’ ένα ανοιχτό τζιπ» θυμάται ο Garlington.

gayΔεν υπήρχαν παπαράτσι και κανείς δεν ήξερε ότι είμαστε εκεί. Αισθανόμαστε άνετα να είμαστε ο εαυτός μας» .

“Ο Hudson δεν είχε την δυνατότητα να ζήσει τη ζωή, όπως ήθελε και χρειαζόταν να κρύβεται” , είπε ο Garlington. “Μακάρι να είχε γεννηθεί τριάντα ή σαράντα χρόνια αργότερα. Θα ήταν πιο χαλαρός και άνετος και θα ζούσε μία πιο χαρούμενη ζωή. Ακόμη, θα ήταν πολύ χαρούμενος, που θα έβλεπε ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα.”

Ο Garlington έμαθε ότι ο Hudson είχε αναφερθεί στον ίδιο, ως τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, μόνο μετά τον θάνατό του.

“Ξέσπασα σε κλάματα” είπε ο Garlington, “Είπε ότι η μητέρα του κι εγώ είμαστε οι μόνοι άνθρωποι που αγάπησε ποτέ. Δεν είχα ιδέα ότι σήμαινα τόσα πολλά για εκείνον.”

“Θυμάμαι πόσο ωραίος ήταν και τι όμορφα που περνούσαμε μαζί. Ήταν ο πιο καλός άνθρωπος που γνώρισα ποτέ.” 




Δες και αυτό!