Για τρίτη και τέταρτη σεζόν ετοιμάζεται το “Chilling Adventures of Sabrina”

19/12/2018
από

Το Netflix ανανέωσε ότι η αγαπημένη μας σειρά “Chilling Adventures of Sabrina” θα συνεχιστεί για τρίτη και τέταρτη σεζόν, δηλαδή για άλλα δεκαέξι επεισόδια.

Η πρώτη σεζόν έκανε πρεμιέρα φέτος, με κοινό και κριτικούς να επαινούν το σκοτεινό ύφος και την συμπερίληψη LGBTQ χαρακτήρων και επέστρεψε δυναμικά με ένα special Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο την περασμένη εβδομάδα.

Σε συνέντευξή της με το Bloody Disgusting, η Kiernan Shipka – η ηθοποιός που ενσαρκώνει την Sabrina – δήλωσε ότι το cast ήδη ετοιμάζει τη δεύτερη σεζόν:

“Γυρίζουμε [ τη 2η σεζόν]” , επιβεβαίωσε. “Ήταν πραγματικά τόσο εξαιρετικά διασκεδαστικά τα γυρίσματα, ειδικά δεδομένου, ότι αισθάνομαι, ότι είμαστε ήδη σε τέτοιο ρυθμό, από την προβολή της πρώτης σεζόν και τον δυναμισμό με τον οποίο μπήκαμε στα γυρίσματα της δεύτερης, ήταν πραγματικά, πραγματικά διασκεδαστικά και απλώς μία μεγάλη ευκαιρία να διατηρηθεί η δυναμική αυτή.

“Σίγουρα … η Sabrina αλλάζει… και αλλάζει πολύ. Η εξέλιξή της είναι πολύ προφανής κι η δεύτερη σεζόν σίγουρα έχει διαφορετική πλοκή από την πρώτη. Είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους.” 

Πρόσθεσε ακόμη: «Θα έλεγα, χωρίς πω πολλά, γιατί θα ήταν λίγο spoiler, ότι ο τρόπος με τον οποίο η ζωή της Sabrina παίρνει ορισμένες κατευθύνσεις και αποφάσεις, χαρακτηρίζει τη δεύτερη σεζόν» .

Στο reboot της κλασσικής σειράς πρωταγωνιστούν οι Kiernan, Lucy Davis, Miranda Otto, Chance Perdomo, Lachlan Watson, Ross Lynch, Jaz Sinclair, Michelle Gomez, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph και Abigail Cowen.

Στη δεύτερη σεζόν βλέπουμε την ελαφριά μετατόπιση της προσωπικότητας της Sabrina μετά την αναγκαστική υπογραφή της στο “Book of the Beast” στο φινάλε της πρώτης σεζόν.

Ακόμη, ο Alexis Denisof πρωταγωνιστεί στη δεύτερη σεζόν, ως ο φίλος της Mary Wardwell, με το όνομα Adam Masters, ο οποίος επιστρέφει στο Greendale, μετά από δουλειές που είχε στο εξωτερικό. Το σίγουρο είναι ότι θα πάθει σοκ, όταν ανακαλύψει ότι η αρραβωνιαστικιά του έχει καταληφθεί από την Madam Satan.

Ο Jedidiah Goodacre έχει, επίσης, επιβεβαιωθεί, ότι θα πρωταγωνιστεί ως Dorian Gray, ένας “αινιγματικός” ιδιοκτήτης νυχτερινού κλαμπ, που ονομάζεται Dorian Gray’s Room, που έχει στην κατοχή του ένα “καταραμένο πορτρέτο” που κρατά κάπου μυστικά κρυμμένο.

Το τρέιλερ υπόσχεται περισσότερο σεξ, περισσότερο δράμα και περισσότερη μαγεία και δείχνει μια πιο σίγουρη και σαγηνευτική Sabrina, ενώ συνεχίζει να είναι με τον Nicholas Scratch. Ο Salem από την άλλη μεριά εξακολουθεί να μη μιλάει.

Η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του “Chilling Adventures of Sabrina” αναμένεται στις 5 Απριλίου 2019.

“Get Ready Witches!”

Δείτε το τρέιλερ:

 




Δες και αυτό!