Το τρανς αγόρι που κάνει πορνό για πολιτικούς λόγους

17/12/2018
από

Ο Olly Jackson έκανε coming out ως τρανς στην ηλικία των 16 ετών.

Μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη της Αγγλίας, με το όνομα Framlingham και όπως δήλωσε στο gaystarnews.com, oι περισσότεροι στην οικογένειά του ήταν αρκετά υποστηρικτικοί με την ταυτότητα φύλου του. Οι γονείς του, βέβαια, χρειάστηκαν λίγο χρόνο για να αποδεχτούν την όλη κατάσταση.

“Οι γονείς μου με βοήθησαν να διαχειριστώ το θέμα με τις εγχειρήσεις και αυτό το πήρα ως σημάδι ότι με δέχονται γι΄αυτό που είμαι.”

Τώρα στα 22 του, προσδιορίζεται ως pansexual και ζει στο Bangor της Ουαλίας σπουδάζοντας ζωολογία. Αλλά μεγαλώνοντας και παρακολουθώντας πορνό ως έφηβος, ο Jackson δεν μπορούσε να ταυτιστεί.

“Ποτέ μου δεν είδα κάποιον σαν κι εμένα”, δήλωσε. “Νομίζω ότι κάτι τέτοιο δίνει το μήνυμα ότι οι τρανς άνδρες δεν ανήκουν στο πορνό και αυτό είναι γελοίο”.

“Όπως και στα υπόλοιπα μέσα, στην τηλεόραση και τις ταινίες, πιστεύω ότι είναι σημαντικό να προωθούμε τη διαφορετικότητα και να προβάλλουμε όσους περισσότερους τρανς ανθρώπους γίνεται, γιατί το πορνό αναπαριστά τις φαντασιώσεις μας και οι τρανς άνδρες υπάρχουν στις φανταστιώσεις των ανθρώπων”.

Γι΄αυτό και πήρε την απόφαση να κάνει κάτι γι΄αυτό.

“Κάνω πορνό κυρίως για πολιτικούς λόγους”

Ξεκίνησε με το ανεβάζει προκλητικές φωτογραφίες στο Tumblr το 2015. “Ήταν ένας τρόπος για να αποκτήσω αυτοπεποίθηση με το σώμα μου μιας και αρκετοί μου έκαναν κοπλιμέντα.”

Αλλά με το πέρασμα το χρόνου, συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να συνεργαστεί με κάποιο στούντιο gay πορνό και έτσι ξεκίνησε επαγγελματικά στα μέσα του χρόνου.

“Ήθελα να δείξω στον κόσμο ότι οι τρανς άνδρες ανήκουν στο gay πορνοβιομηχανία όσο και οι cis gay άνδρες”. 

Ο Jackson πέταξε μέχρι την Ισπανία για να εμφανιστεί σε μια ταινία γνωστής εταιρείας. Ανεβάζει επίσης τα δικά του βίντεο μαζί με άλλους πορνοστάρ στην ιστοσελίδα JustForFans. Είναι επίσης μοντέλο για την εταιρεία εσωρούχων Debriefed Underwear.

Όταν ερωτήθηκε για ποιον λόγο ασχολείται επαγγελματικά με το πορνό, απάντησε: “Για την δόξα, τα χρήματα και την προβολή. Αλλά κυρίως για πολιτικούς λόγους”.

“Οι τρανς άνδρες συχνά εμφανίζονται ως μη σεξουαλικά όντα και αυτό με ενοχλεί πραγματικά. Είμαστε εξίσου σεξουαλικοί με τον υπόλοιπο πληθυσμό.”




Δες και αυτό!