Την επίθεση που δέχθηκε κοντά στην περιοχή της Κυψέλης έκανε γνωστή μια τρανς γυναίκα.

Όπως αναφέρει η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook, η επίθεση είχε ως κίνητρο την ταυτότητα φύλου της.

«Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί και σε εμένα.

Στη μία πάρα κι ενώ κατέβαινα πεζή την Αγίου Μελετίου, φεύγοντας από την Κυψέλη όπου βρισκόμουν για να γιορτάσουμε τα γενέθλια μιας πολύ αγαπημένης φίλης, δέχθηκα επίθεση από μια ομάδα περίπου 10 ατόμων Αλβανικής καταγωγής με προφανεστατο κίνητρο την ταυτότητα του φύλου μου.

Με έβρισαν, με έσπρωξαν, έχασα την ισορροπία μου (είναι που φορούσα τακούνια) κι έπεσα πάνω σε μια μηχανή που ήταν παρκαρισμένη εκεί…. Όπως ήμουν πεσμένη, προσπάθησαν να με χτυπήσουν και έφαγα μερικές κλωτσιές, όλες στο σώμα και κυρίως από τη μέση και κάτω, καθώς οι γνώσεις μου στην αυτοάμυνα, με έκαναν να γλιτώσω από χτυπήματα στο κεφάλι (εκτός από ένα χτύπημα στο κεφάλι που δέχτηκα από πίσω όταν με είχαν κυκλώσει).

Για ακόμη μια φόρα οι γνώσεις μου στα συστήματα αυτοάμυνας με γλίτωσαν, ένιωσα ότι σήμερα απειλήθηκε η ζωή μου πραγματικά, άλλα τη γλίτωσα με ένα σκισμένο κολάν, ένα σκισμένο καλσόν και ένα πακέτο τσιγάρα που μου έκλεψαν πάνω στον καυγά.

Εγώ μπορεί να πονάω στα ποδιά από τα χτυπήματα, αλλά κάποιοι από αυτούς σίγουρα είναι χειρότερα και ήμουν μόνο μία.

Γενικά, είμαι καλά, μην ανησυχείτε οι φίλες και οι φίλοι μου, μόνο κάτι εκδορές και μικρομώλωπες έχω. Απλά θέλει προσοχή το βράδυ τελικά, ειδικά στους δρόμους κάτω από την Πατησίων.»