Σεμινάριο Queer Tango – Είσοδος ελεύθερη

14/12/2018
από

Τα σεμινάρια Queer Tango θα συνεχίσουν και φέτος όλο τον χρόνο, σ’ έναν ολοκαίνουργιο χώρο κι ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά του κέντρου, στο Loukoumi Bar & Loukoumi #10 .

Ακριβώς, απέναντι από το Loukoumi Bar, το Lab είναι ένας υπέροχος χώρος εκδηλώσεων, τον οποίο οι υπεύθυνοι του μαγαζιού έχουν διαθέσει για την στήριξη πολλών ομάδων της LGBTQI+ κοινότητας.

Σκοπός της δράσης αυτής είναι η εξέλιξη του Tango, ώστε αυτό να απευθύνεται αρχικά σε όλες τις μορφές ζευγαριών, να απελευθερωθεί απ’ οποιαδήποτε παρελθοντική νόρμα, αλλά και να εξερευνηθούν οι αμέτρητες δυνατότητες αυτού του χορού, όταν αυτός είναι γυμνός από οποιοδήποτε περιοριστικό κοινωνικό status.

Διοργανωτές και διδάσκαλοι των σεμιναρίων είναι ο Dimitris Kokkonis και Maria Belefanti.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους, ανεξαιρέτως φύλου και χορευτικού επιπέδου. Δε χρειάζεται να κάνετε κάποια κράτηση για συμμετοχή.

Πέρα από μία μοναδική ευκαιρία να δούμε το Tango από μια άλλη οπτική σκοπιά, η δράση αυτή είναι μια ευκαιρία να εκφραστούμε ελεύθερα, να γνωρίσουμε καινούργια άτομα, να κοινωνικοποιηθούμε και φυσικά να περάσουμε όμορφα μέσα σε ένα ασφαλές και φιλικό πλαίσιο.

Rainbow Dancers

Facebook Event

Χρήσιμα links:
https://www.embros.gr/
http://queertangobook.org/

Για περισσότερες πληροφορίες:
6984265175
[email protected]
6932391054
[email protected]




Δες και αυτό!