Ο παλαιστής που κάνει ερασιτεχνικό πορνό για να “μειώσει” τις LGBT αυτοκτονίες

04/12/2018
από

Ο Ντέιβ Μάρσαλ είναι personal trainer και παλαιστής από το Περθ της Αυστραλίας.

https://www.instagram.com/p/Bq7KKA7hnAG/

Ο 29χρονος ονειρεύτηκε να γίνει παλαιστής στην ηλικία των 8 ετών, όταν ο αδερφός του τον πήγε να παρακολουθήσει έναν αγώνα.

“Ήταν σαν να βλέπεις αληθινούς σούπερ ήρωες”, δήλωσε στο Gay Star News.

Αυτό τον έκανε να έρθει σε επαφή με τον κόσμο του αθλητισμού και της γυμναστικής. Παρόλ΄αυτά αισθανόταν ιδιαίτερα ανασφαλής με τον εαυτό του, καθώς μεγάλωνε.

https://www.instagram.com/p/BqwZt6bhDY5/

Ο Μάρσαλ ξεκίνησε την καριέρα του ως παλαιστής το 2015, όταν ήταν 26 ετών. Μέχρι τότε εργαζόταν στον κόσμο των πωλήσεων. Σήμερα παλεύει για την Southern Hemisphere Wrestling Alliance που εδρεύει στο Περθ.

“Όταν παλεύω είναι σαν να επικρατεί μια πιο αλαζονική και επιθετική εκδοχή του εαυτού μου”, δηλώνει χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/Bq9DyPJBy9E/

Λίγο μετά αφού ο Μάρσαλ ξεκίνησε την καριέρα του ως παλαιστής, η ζωή άλλαξε δραματικά και για άλλον έναν λόγο. Έκανε coming out ως gay.

“Γνώριζα διάφορους τύπους για σεξ από τα πρώτα μου χρόνια στο Λύκειο, αν και πάντα ήταν μυστικό. Διατηρούσα και σχέσεις με κοπέλες. 

Η τελευταία μου ξεκίνησε στα 18 και διήρκεσε για 7 χρόνια. Μετά από 5 χρόνια της είπα ότι ήμουν bisexual. Εκείνη μου απάντησε πως όσο την αγαπώ, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δύο χρόνια όμως μετά δεν άντεχα άλλο. Της είπα ότι είμαι gay και ότι πρέπει να χωρίσουμε. Είμαστε ακόμα φίλοι. Το χρωστούσα στον εαυτό μου όμως, να εξερευνήσω τη φύση μου ακόμα και σ΄αυτή την ηλικία.”

Όταν το είπε στην οικογένεια και τους φίλους του δεν αντιμετώπισε κανένα ουσιαστικό πρόβλημα. «Ευτυχώς, κανένα άτομο δεν ήταν αρνητικό. Όλη η οικογένειά μου – ακόμη και ένας πολύ ομοφοβικός θείος μου – ήταν πολύ υποστηρικτικοί», είπε.

https://www.instagram.com/p/BqtA7lRhj0C/

Το ίδιο συνέβη και με τους συναθλητές του, που υποστηρίζουν πλήρως τη σεξουαλικότητά του.

«Είναι σαν μια οικογένεια για μένα από την πρώτη μέρα. Δεν με αντιμετωπίζουν διαφορετικά».

Ο Μάρσαλ δήλωσε ότι δεν έχει βιώσει κάποιο ομοφοβικό περιστατικό κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

 «Το να είσαι gay δεν είναι διαφορετικό από το να είσαι straight».

https://www.instagram.com/p/BqoAmn8hnfn/

Λίγο μετά τον χωρισμό του από την κοπέλα του, ξεκίνησε μια σχέση με έναν άνδρα, που κράτησε περίπου τρία χρόνια.

Πριν χωρίσουν, ο πρώην του τον ενθάρρυνε να ξεκινήσει ένα λογαριασμό στο OnlyFans. Πρόκειται για μια πλατφόρμα βασισμένη σε συνδρομές που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε ερωτικό περιεχόμενο με μια μικρή μηνιαία αμοιβή.

Ο Μάρσαλ δεν ήταν αρχικά σίγουρος γι΄αυτό και πήρε λίγο χρόνο για να το σκεφτεί. Ξεκίνησε τελικά να δημοσιεύει περιεχόμενο τον Μάρτιο, θέλοντας όμως να κάνει κάτι διαφορετικό.

«Αποφάσισα να δωρίζω τα κέρδη μου στο Beyond Blue – μια οργάνωση για την πρόληψη αυτοκτονίας των LGBTI+ ατόμων».

https://www.instagram.com/p/BqGbMS2h9I_/

Ο λόγος που ήθελε να βοηθήσει αυτό το φιλανθρωπικό ίδρυμα ήταν επειδή ο πατέρας του είχε αυτοκτονήσει το προηγούμενο χρόνο.

«Ο λόγος για τον οποίο τα χρήματα που κερδίζω πηγαίνουν στο Beyond Blue είναι γιατί βλέπω καθημερινά πόση μεγάλη κατάθλιψη και άγχος υπάρχουν εκεί έξω και κανείς δεν κάνει κάτι. Είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό, αλλά ο πατέρας μου αυτοκτόνησε πέρυσι», έγραψε ο ίδιος στο instagram.

“Τα στατιστικά στοιχεία για τα LGBT+ άτομα σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ τρομακτικά, οπότε ελπίζω ότι μπορώ με κάποιο τρόπο να δώσω πίσω στην κοινότητά μου», είπε.

https://www.instagram.com/p/BlMto_YB8tr/

Μέχρι στιγμής, ο Μάρσαλ έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 3.000 δολάρια.

Ο Μάρσαλ άρχισε πρόσφατα να βγαίνει με κάποιον, αλλά λέει ότι ο νέος του φίλος δεν είναι ανοιχτά gay.

«Έχουμε παρόμοιες αξίες», αποκάλυψε ο Μάρσαλ.

https://www.instagram.com/p/BlEgZppB-Rs/




Δες και αυτό!