Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου η Θετική Φωνή μας προσκαλεί στο Divani Caravel Hotel για την παρουσίαση και τη δωρεάν διανομή του βιβλίου «Εγώ και ο HIV» !

Η Θετική Φωνή, που  είναι ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος, ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων των οροθετικών, την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του HIV/AIDS, καθώς και τον περιορισμό των κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεών του στην Ελλάδα.

Στην σχετική ανακοίνωση για την παρουσίαση του βιβλίου αναφέρεται:

Σας περιμένουμε την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, στις 17:30 στο καθιερωμένο μας χειμωνιάτικο ραντεβού του «Εγώ και ο HIV» .

Η συνάντηση αυτή θα είναι ξεχωριστή! Παρουσιάζουμε για πρώτη φορά και θα διανείμουμε δωρεάν το βιβλίο «Μεγαλώνοντας με τον HIV» που εξέδωσε η Θετική Φωνή. Πρόκειται για έναν χρηστικό οδηγό που προσεγγίζει πρακτικά και ιατρικά ζητήματα σχετικά με την κάθε ηλικία και τον HIV. Η έκδοση έχει την επιστημονική σφραγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS και θα διανέμεται δωρεάν σε όλες τις Μονάδες Λοιμώξεων των Νοσοκομείων.

Μέσα από την παρουσίαση του βιβλίου θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για όλα τα θέματα που μας απασχολούν σχετικά με τον HIV και τον τρόπο ζωής μας, την πρόσβαση στην περίθαλψη, τα χρόνια νοσήματα, την ψυχική υγεία, την πρόληψη και τη σεξουαλική ζωή.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, θα παρουσιάσουμε επίσης τα αποτελέσματα της έρευνας «Μεγαλώνοντας με τον HIV» που υλοποίησε η Θετική Φωνή, με τη συμμετοχή 500 οροθετικών ατόμων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη των εταιρειών Gilead, GSK | ViiV Healthcare, Elpen, Abbvie και Roche.

Σας περιμένουμε!

Παράλληλα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα AIDS 2018, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση μαζί με τη Θετική Φωνή δημιούργησαν την καμπάνια «I’m Positive» φέρνοντας στο προσκήνιο ανθρώπινες ιστορίες που σχετίζονται με το HIV/AIDS, που έχουν κατακλείσει social media, μετρό, στάσεις στους δρόμους της Αθήνας και αστικά λεωφορεία.