Η ιστορία πίσω από τις φήμες για τη σεξουαλικότητα του Hugh Jackman

23/11/2018
από

O Wolverine των X-Men, ο μοναδικός Hugh Jackman, είναι παντρεμένος με την αυστραλιανή ηθοποιό Debora-lee Furness, ήδη από το 1996.

Παρά τον γάμο του, οι φήμες πάνε κι έρχονται, κατά καιρούς, σχετικά με τη σεξουαλικότητά του. Ο ίδιος έρχεται σήμερα να ξεκαθαρίσει το τοπίο (για άλλη μία φορά), αλλά και να μοιραστεί την ιστορία του πώς ξεκίνησαν να κυκλοφορούν οι φήμες, ότι ίσως και να είναι gay.

Αρχικά να πούμε ότι δεν τον ενοχλούν οι φήμες αυτές.

Σε γνωστό ραδιόφωνο των ΗΠΑ, σύμφωνα με το Metro, ανεφέρε δεν τον ενοχλεί να λένε ότι είναι gay: «Μερικοί τύποι θυμώνουν, άλλοι λένε «Μη λέτε ότι είμαι gay» . Ε, ο Hugh Jackman δεν έχει θέμα.

Ο 50χρονος ηθοποιός πιστεύει ότι οι φήμες προέρχονται από έναν ρόλο που έπαιξε πριν από 15 χρόνια στο Broadway, υποδυόμενος έναν gay τραγουδιστή-δημιουργό στο μιούζικαλ “The Boy From Oz” .

Ο Jackman αποκάλυψε πώς ξεκαρδίστηκε κατά τη διάρκεια μιας ρομαντικής σκηνής που κατέληγε σε φιλί και κράτησε το φιλί περισσότερο απ’ ότι περίμενε. Εξηγεί:

“Είχα κυριολεκτικά σφίξει τα χείλη μου… άρχισα να γελάω τόσο δυνατά. Γι ‘αυτό και παρέμεινα στο φιλί. Σκέφτηκα «θα γελάσω, οπότε ας μείνω εδώ, μέχρι να μου περάσει. Δε μου πέρασε ποτέ τελικά, και όλο το κοινό έβλεπε το σώμα μου να τραντάζεται, οπότε ξεκίνησε κι αυτό [να γελάει].” 

Επαγγελματίας σου λέει μετά… :P




Δες και αυτό!