Αγαπητοί (βλαχο)πανελίστες, οι ιατροδικαστές βγάζουν πορίσματα… όχι εσείς

21/11/2018

Το πόσο ηλίθιο είναι το ελληνικό μεντιακό σύστημα είναι γνωστό. Και σας το λέω, δηλώνοντας ταυτόχρονα κομμάτι του.

Η δολοφονία όμως του Ζακ μας έδειξε και κάτι άλλο. Το πόσο απάνθρωπο μπορεί να γίνει. Η εμμονή στιγματισμού δεν έχει τελειωμό, ακόμα και όταν έχουμε να κάνουμε με δολοφονημένα πρόσωπα, ακόμα και όταν έχουμε να κάνουμε με πρόσωπα που πενθούν.

Τελευταίο παράδειγμα, αυτή η εκπομπή στο Star, με το όνομα “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Σ΄αυτή, βλέπουμε τον ιατροδικαστή, Σ.Τσαντίρη, να προσπαθεί να εξηγήσει ότι το πόρισμα του και των δύο συναδέρφων του, αναφέρει ότι ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου επήλθε ως αποτέλεσμα των χτυπημάτων και της απώλειας αίματος και όχι λόγω «κρίσης πανικού».

Κάτι όμως που δε θέλουν (ή απλά δεν μπορούν) να καταλάβουν οι «δημοσιογράφοι» (σ.σ. ό,τι δηλώσεις είσαι) της εκπομπής που απεγνωσμένα προσπαθούν να διορθώσουν τον ιατροδικαστή και μάλιστα του «αποκαλύπτουν» ότι στο πόρισμά του «δεν προκύπτει κάτι άλλο».

https://www.facebook.com/ThePressProject/videos/303595480482595/

Τέλος, θα αφήσω αυτό εδώ για όποιον/α ενδιαφέρεται“ηλεκτρονική υποβολή καταγγελίας στο ΕΣΡ”.

Επίσης, θα πρότεινα η εκπομπή να μετονομαστεί σε “Αηδίες με τη Ζήνα”.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!