Ήταν πριν από λίγους μήνες όταν η Μαίρη Επιτρόπου ανέβασε στη σελίδα μας στο Facebook, μια φωτογραφία με τη δική της πολύχρωμη οικογένεια. Ήθελε μ΄αυτό τον τρόπο να στείλει ένα μήνυμα ορατότητας προς το ελληνικό κοινοβούλιο, που τότε ψήφιζε την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια.

Αυτή η οικογένεια στέλνει το δικό της μήνυμα στους Έλληνες Βουλευτές

Η Μαίρη ετοιμαζόταν επίσης να παντρευτεί τη σύντροφό της, κάνοντας χρήση της σχετικής νομοθεσίας στην Αυστραλία.

Η μέρα αυτή ήρθε, ο γάμος έγινε και η ίδια – έχοντας στο μυαλό της τα ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια στην Ελλάδα- αποφάσισε να μοιραστεί τις αυτές τις στιγμές ως ένα προσωπικό μήνυμα ενδυνάμωσης.

«Πριν σταματάτε στιγμή να ονειρεύεστε και να προσπαθείτε…»

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!