Ο χώρος του Shamone μετράει επτά χρόνια λειτουργίας και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει δημιουργήσει πλήθος μουσικοθεατρικών παραστάσεων. Φέτος το δίδυμο Παπαθανασίου-Ρέππας έγραψαν και σκηνοθέτησαν μία επιθεώρηση πίστας ειδικά για το Shamone. Το συγγραφικό δίδυμο είχε πολλά χρόνια να γράψει επιθεωρησιακά κομμάτια, από την άλλη ο Φώτης Σεργουλόπουλος εδώ και χρόνια είχε στο μυαλό του μία συνεργασία με τους δύο συγγραφείς. Όμως δεν χρειάστηκε πολύ κουβέντα για να ξεκινήσει αυτό που ξεκινάει στις 22 Νοεμβρίου και λέγεται “Κάνω Καμπάκ”. Μία ξεκαρδιστική παράσταση με σατυρικά νούμερα και μουσική, χαρίζουν την επιστροφή ενός θεατρικού είδους για μπαρ που το Shamone ξέρει πολύ καλά να κάνει εδώ και χρόνια.

Λίγα λόγια για το έργο: Μία απελπισμένη χωριατοπούλα του βουνού και του λόγγου, μπλέκεται γλυκά με τον wannabe συγγραφέα τούρκικου σήριαλ ενώ όλοι μαζί καταλήγουν να ψάχνουν ταίρι σε τηλεοπτικά ριάλιτι. Θα μπορέσουν να ζήσουν όλοι τον έρωτα που τους ταιριάζει;

Στην παράσταση παίζουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζενη Διαγούπη, ενώ η Josephine και ο Κωνσταντίνος Φραντζής δείχνουν το υποκριτικό τους ταλέντο αλλά κυρίως τραγουδούν στα μουσικά μέρη της παράστασης.

Κείμενα-Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου- Μιχάλης Ρέππας
Κοστούμια: Έβελιν Σιούπη
Ενορχήστρωση: Γιώργος Τσοκάνης
Χορογραφίες: Χριστίνα Φωτεινάκη


INFO:

Τοποθεσία: Shamone (Κωνσταντινουπόλεως 46, Γκάζι)
Παραστάσεις: Κάθε Πέμπτη στις 22:00 (Ξεκινάει στις 22/11)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947204020
Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr