Η πόλη στις ΗΠΑ που διοικείται μόνο από ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα

11/11/2018
από

“Η πόλη έχει περισσότερους από 11.000 κατοίκους και μετά την απόγραφή του 2010, κατέκτησε των τίτλο της 2ης “πιο gay πόλης” στις ΗΠΑ.

Το Wilton Manors στη Φλόριντα έγινε η πρώτη πόλη των ΗΠΑ, που το δημοτικό της συμβούλιο αποτελείται μόνο από ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα. Ο Justin Flippen, ο οποίος είναι ανοιχτά gay, εξελέγη δήμαρχος της πόλης ενώ οι Gary Resnick και Paul Rolli, επίσης ανοιχτά gay, κέρδισαν τη συμμετοχή τους στο συμβούλιο.

Το Wilton Manors χαρακτηρίστηκε ως η δεύτερη “πιο gay πόλη” της χώρας, κάτι για το οποίο η πόλη είναι ιδιαίτερη περήφανη.

Ο επίσημος δικτυακός τόπος της πόλης αναφέρει χαρακτηριστικά: “Με μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού που προσδιορίζεται ως ΛΟΑΤΚΙ+, το Wilton Manors εδώ και χρόνια αποτελεί ένα προοδευτικό μέρος .

Μετά την εκλογή του, ο Flippen έγραψε: “Ο λαός των Wilton Manors μίλησε με αποφασιστικότητα και η φωνή του έγινε ψήφος.

“Οι γείτονες, οι φίλοι και οι συνάδελφοί μας μας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους…”

“Το ταξίδι στη νίκη έγινε μέσω των γειτονιών μας, περπατώντας από πόρτα σε πόρτα, ακούγοντας και συζητώντας τα θέματα που αντιμετωπίζουμε και τις λύσεις που μπορούμε και θα επιτύχουμε με τη σωστή ηγεσία στο δημαρχείο.

“Η νίκη αυτής της νύχτας δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την υποστήριξη των αγαπημένων, της οικογένειας και των φίλων που έχουν επενδύσει χρόνο και ταλέντο στην υποψηφιότητά μου και την υποστήριξη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας από τόσους πολλούς οι οποίοι, όπως και εγώ, είμαστε περήφανοι που καλούμε το Wilton Manors σπίτι”.

 




Δες και αυτό!