O ηθοποιός του “Dexter” δεν αισθάνεται 100% straight

11/11/2018
από

«Είμαι ετεροφυλόφιλος, αλλά αν υπήρχε ένα ποσοστό μέτρησης γι’ αυτό, θα έλεγα ότι δεν ήμουν πάντα 100%»

H δήλωση αυτή ανήκει στον Μάικλ Σ. Χολ, τον ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από την σειρά Dexter.

Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα, Χολ, μίλησε στο Daily Beast υποστηρίζοντας ότι «υπάρχει ένα φάσμα, στο οποίο είμαι μέσα». «Είμαι ετεροφυλόφιλος, αλλά αν υπήρχε ένα ποσοστό μέτρησης γι’ αυτό, θα έλεγα ότι δεν ήμουν πάντα 100%».

Ο Χολ, που υποδύθηκε τον gay χαρακτήρα Ντέιβιντ Φίσερ στο Six Feet Under στις αρχές του 2000, είπε ότι ο ρόλος που του άλλαξε την προοπτική όσον αφορά στη σεξουαλικότητά του ήταν εκείνος του τελετάρχη στο έργο του Σαμ Μέντες revival του Καμπαρέ, έργο που παρουσιάστηκε στο Μπροντγουέι το 1999.

«Πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος ρόλος απαιτούσε να διαβώ από διάφορες πόρτες γιατί φανταζόμουν ότι ο χαρακτήρας που έπαιζα στο έργο ήταν πανσέξουαλ», λέει ο πρωταγωνιστής του Dexter. «Ναι, ήταν σαν να τα έφτιαχνα με τον Μάικλ Στουλμπαργκ κάθε βράδυ, κατά τη διάρκεια του σόου εκείνου» λέει ο ηθοποιός προσθέτοντας ότι «νομίζω ότι πάντα αναγνώριζα την ρευστότητα στην σεξουαλικότητα».

Ο ηθοποιός αν και τονίζει ότι δεν είχε ποτέ ερωτική σχέση με έννα άνδρα, «είχε την συναισθηματική ανάγκη σύνδεσης με άτομο του ίδιου φύλου» την οποία τοποθέτησε χρονικά λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα του όταν ήταν 11 χρονών.

Ο σούπερσταρ του Dexter ο οποίος έχει παραδεχτεί ότι μεγάλωσε σε ένα «καταπιεστικό και πουριτανικό περιβάλλον» στην Β. Καρολίνα είπε ότι δεν θέλει να υπονοήσει ότι είχε μία «ομερωτική» σχέση με τον πατέρα του. «Εννοώ μια συναισθηματική οικειότητα ή σύνδεση που τουλάχιστον στο περιβάλλον που μεγάλωσα θεωρήθηκε φλύαρη», εξήγησε.

«Είχα επιθυμία να έχω συναισθηματικές σχέσεις με τους άντρες, πέρα από την μπύρα ή τον αθλητισμό, κάτι που θεωρούνταν “γκέι”».




Δες και αυτό!