Επιτέλους ένα ελληνικό βίντεο κλιπ που ξέρει τι θα πει συμπεριληπτικότητα

0
707

Ένα (ευτυχώς) όχι τόσο συνηθισμένο βίντεο κλιπ κυκλοφόρησε η Panik Records για το τραγούδι της Βιολέτας Νταγκάλου με τίτλο, «Για Μια Αγάπη Ζούμε».

Σ΄αυτό παρακολουθούμε, μεταξύ άλλων, ομόφυλα ζευγάρια (ανδρικά και γυναικεία) αλλά και ζευγάρια με ΑμεΑ να χορεύουν σε μια χορογραφία από την Ρία Τσαπά.

Η σκηνοθεσία του κλιπ ανήκει στον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο ενώ ο Τάκης Βιρνιώτης βοήθησε για την απόδοση στη νοηματική γλώσσα.

Κοινωνικό μήνυμα ή απλά μόδα, το αποτέλεσμα μας αρέσει πολύ! 


Βιολέτα Νταγκάλου – Για Μια Αγάπη Ζούμε Μουσική: Γιάννης Κερμανίδης Στίχοι: Γρηγόρης Βαξαβανέλης

Συμμετέχουν οι χορευτές: Χρήστος Γκάνεμ, Ηλίας Καρατζόγιαννης, Αγάπη Κοντογιάννη, Πάνος Κορμάς, Γεωργία Λιανέρη, Μαρίνος Ροβιθάκης, Γιάννης Τατάκης, Αλίκη Φωτεινού, Γιοβάννα Χαλκιοπούλου.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!