Γνωστός ομοφοβικός ψυχολόγος αναζητούσε σεξουαλικές επαφές με άλλους άνδρες στο ίντερνετ

08/11/2018
από

Ο Norman Goldwasser είναι διευθυντής της Horizon Psychological Servies στο Μαϊάμι και μέχρι πρότινος ενεργό μέλος των gay dating ιστοσελίδων “Manhunt” και “Gay Bear Nation”, με το προφίλ “Hotnhairy72”.

Νorman Goldwasser

Το ειρωνικό σ΄αυτό είναι ότι ο Goldwasser έχει κάνει καριέρα προωθώντας μια θεραπεία που υπόσχεται ότι “γιατρεύει την ομοφυλοφιλία”, χορηγώντας – μεταξύ άλλων – ένα σκεύασμα από δηλητήριο φιδιού.

Η αποκάλυψη έγινε από τον Wayne Besen, μέλος της LGBT+ oμάδας Truth Wins Out, ο οποίος ανακάλυψε το προφίλ του Goldwasser (Hotnhairy72). Αποφάσισε μάλιστα να του κλείσει ένα ραντεβού.

Σύμφωνα με τον Besen, o Goldwasser – o oποίος του συστήθηκε ως Dave – του πρότεινε να συναντηθούν σε ένα δωμάτιο στο Fort Lauderdale για σεξ. Ο Besen όμως τελικά δεν κρατήθηκε και του αποκάλυψε ότι ξέρει τα πάντα για το τοξικό παρελθόν του.

Ο Besen λέει ότι ο Goldwasser αρνήθηκε αρχικά ότι ήταν αυτός.

“Του έστειλα αμέσως το screenshot από το Manhunt”, δήλωσε ο Besen στο NBC News. “Στη συνέχεια μου τηλεφώνησε και ομολόγησε, ικετεύοντας για έλεος.” Στη συνέχεια έσβησε το προφίλ του.

Σύμφωνα με τον Besen, “η ομάδα δεν κάνει outing σε άτομα που είχαν λάβει μέρος σε anti -gay προγράμματα, παρά μόνο αν αυτά συνεχίζουν αυτή την τρομακτική υποκρισία, βγάζουν κέρδος απ΄αυτό και αποτελούν απειλή για την LGBT+ νεολαία.”

Ο Goldwasser, κατά τον Besen, είναι ένοχος και για τα τρία.




Δες και αυτό!