Η Tatianna από το Drag Race θύμα απόπειρας ληστείας στο Λονδίνο

15/10/2018
από

Σίγουρα, οι δράστες θα το ξανασκεφτούν περισσότερο, πριν επιχειρήσουν ξανά να ληστέψουν μία Drag Queen στο Λονδίνο.

Η Tatianna περπατούσε στην Τσάρινγκ Κρος του Λονδίνου την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, όταν μία ομάδα ανδρών την πλησίασε. Μόλις επιχείρησαν να της ληστέψουν τα πράγματά της, εκείνη αντέδρασε.

Έγραψε στο twitter: “Λοιπόοοοον, χθες το βράδυ στο Λονδίνο στην Τσάρινγκ Κρος, μία ομάδα ανδρών προσπάθησε να με ληστέψει. Φυσικά, ο τρελός κ@λος μου αρνήθηκε την ασέβεια και τους κυνηγούσε. Πήραν μόνο τα τσιγάρα μου, αλλά τα έριξαν κι αυτά από τον φόβο τους. Dumb bitches” 

Σίγουρα, το περιστατικό έδωσε στους δράστες ένα μάθημα και θα τους μείνει αξέχαστο. Οι Drag Queens είναι οι πιο badass bithches του κόσμου!!

Κάποιος, όμως, σχολίασε την αντίδρασή της και της επισήμανε, ότι σε κάθε περίπτωση, η ζωή της είναι περισσότερο πολύτιμη από οτιδήποτε:

“Δε θέλουμε να ζούμε σε έναν κόσμο χωρίς εσένα γλυκιά μου. Την επόμενη φορά μη ρισκάρεις τη ζωή σου για πράγματα που μπορούν να αντικατασταθούν.”

Εκείνη απάντησε: “Όχι.” 

Να σημειώσουμε εδώ, ότι η Τσάρινγκ Κρος, όπου έγινε η απόπειρα, συγκεντρώνει πολλά gay clubs κι εκείνο το βράδυ ήταν εκεί, γιατί είχε παράσταση.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!