Πέντε coming out ιστορίες που με έκαναν να δακρύσω

11/10/2018

Παγκόσμια ημέρα Coming Out σήμερα και είπα να θυμηθώ μαζί σας τις ιστορίες πέντε ανθρώπων που αποφάσισαν να βγουν από την ντουλάπα, προκαλώντας “έντονες συγκινήσεις”.

Ο 18χρονος Alejandro Rodriguez με δάκρυα στα μάτια έκανε coming out στους γονείς του στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Δείτε το συγκινητικό coming out του 18χρονου Alejandro στους γονείς του


Οι 19χρονοι Λακ και Κούπερ έφτιαξαν «το πιο σημαντικό βίντεο» όπως αναφέρουν, στο οποίο κάνουν και οι δύο coming out ως gay στη μητέρα τους. Η αντίδρασή της είναι μοναδική!

Δίδυμα αδέλφια κάνουν coming out ως gay στη μητέρα τους


Ο 20χρονος vlogger Oliver Potter αποφάσισε να μιλήσει με τον 5χρονο αδελφό του Alfie για την αγάπη και για το ότι είναι gay on camera.

https://avmag.gr/78387/h-apithani-antidrasi-enos-5chronou-stin-apokalypsi-tou-adelfou-tou-oti-ine-gay/


Ο Μatthew περίμενε μέχρι να φύγει ο πατέρας του από το σπίτι για να πει στη μητέρα του ένα μεγάλο μυστικό.

Έφηβος κάνει coming out στη μητέρα του σ΄ένα συγκινητικό βίντεο


Ο επαγγελματίας παλαιστής Anthony Bowens έκανε coming out ως bi με ένα αξιολάτρευτο βίντεο μαζί με τον YouTuber φίλο του Michael Pavano.

Αθλητής wrestling έκανε coming out ως bi μ’ ένα υπέροχο βίντεο

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!