Ένας παραμυθένιος γάμος στο Παρίσι που κέρδισε τον κόσμο του ίντερνετ

06/10/2018
από

Ο Ρικάρντο κι ο Τζέιμς μένουν στο Ορλάντο της Φλόριντα, αλλά το όνειρό τους ήταν να παντρευτούν στο Παρίσι στη Γαλλία.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου. Η ανιψιά του Τζέιμς ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στο Twitter, ενώ το ζευγάρι στεκόταν μπροστά από τον πύργο του Άιφελ, πάνω σε μία γέφυρα. Το συγκεκριμένο tweet συγκέντρωσε 130.000 likes και έγινε 36.000 φορές retweet. Φυσικά έχει και πάρα πάρα πολύ σχόλια.

Ο 30χρονος Ρικάρντο φορούσε ένα κουστούμι, ενώ ο 36χρονος Τζέιμς φορούσε στους ώμους του μία μακριά κάπα. Η ανιψιά του, η Καμίλ έγραψε: “Ο θείος μου παντρεύτηκε στο Παρίσι και οι φωτογραφίες του γάμου είναι υπέροχες και φανταστικές κι έπρεπε να τις μοιραστώ.” 

Γνωρίστηκαν εντελώς τυχαία, αναφέρουν στο GSN, το 2015. Πάνω που ο Τζέιμς, μόλις είχε βγει από μία σχέση κι ετοιμαζόταν να απολαύσει την εργένικη ζωή του, όλα άλλαξαν, όταν γνώρισε τον Ρικάρντο σ’ ένα μπαρ.

Υπήρχε ένταση και μαγνητισμός στην ατμόσφαιρα, από την πρώτη στιγμή, οπότε ξεκίνησαν να βγαίνουν. Ε, και με τον καιρό κατάλαβαν πόσα κοινά έχουν, πόσο απολάμβαναν ο έναν τη συντροφιά του άλλου, οπότε, αν και προσπάθησαν για το αντίθετο, ήταν αναπόφευκτο να μην ερωτευτούν.

Ο γάμος στο Παρίσι ήταν ένα όνειρο, που το σχεδίαζαν τους τελευταίους πέντε μήνες, για να βγει αληθινό και υπέροχο, όπως το ήθελαν. Όσο για την κάπα του Τζέιμς είναι μία δημιουργία της Alexis Gabrielle Sherrington.

 




Δες και αυτό!