Για την Παγκόσμια Ημέρα των ζώων: Χρόνια πολλά στα κατοικίδιά μας

04/10/2018
από

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων* λέμε “χρόνια πολλά” στα κατοικίδια των οικογενειών μας, στα παιδιά μας, που λατρεύουμε όσο τίποτα!!

Τα κατοικίδιά μας είναι μέρος της οικογένειάς μας, είναι τα παιδιά μας και πολύ συχνά ο δεσμός μας μαζί τους είναι τόσο δυνατός, που ξεπερνά πολλούς από τους συγγενείς μας. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Αν σε ένα υποθετικό σενάριο, μπορούσαμε σε ένα ερημικό νησί να πάρουμε μαζί μας άλλο ένα άτομο, συχνά θα λέγαμε, είναι ότι θα πάρουμε μαζί μας το κατοικίδιό μας.

Είτε μιλάμε για σκύλο, γάτα, καναρίνι ή ψάρι δεν έχει σημασία. Το κατοικίδιό μας προσφέρει τόσα πολλά και μας μαθαίνει άλλα τόσα. Τη φροντίδα, την αγάπη, την ευθύνη, το παιχνίδι, την κοινωνικότητα και πάνω απ’ όλα τη σχέση. Μας εξασκεί στο ουσιαστικό κομμάτι του σχετίζεσθαι στο εδώ και τώρα, ουσιαστικά, ολοκληρωτικά και με τον φυσικό σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο μας.

Η αγάπη μας γι’ αυτά είναι αναπόφευκτη, μοναδική και απόλυτη!

Χρόνια πολλά Λούνα, Ντέζι, Τόξι, Κεφτέ, Μπιφ, Τούφα, Τζάβα, Κουραδίτσα, Τζίντζερ, Κάστρο, Γκόλντι!!!

Terminamos el mes y no sabemos a cuál de los tres adoptar.🐶 ¿Cuál escoges tú? Déjanoslo saber en los comentarios 👇🏻👇🏻 📷 @miguelcatalan24

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SCRUFF Latino (@scrufflatino) στις

*Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων γιορτάστηκε για πρώτη φορά το 1931, σε ένα συνέδριο περιβαλλοντιστών στη Φλωρεντία, ως ένας τρόπος για την ευαισθητοποίηση κοινού και ειδικών για τα υπό εξαφάνιση ζώα. Από τότε, η γιορτή διευρύνθηκε και περιλαμβάνει όλα τα είδη του ζωικού βασιλείου.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!