Το τρανς μοντέλο που (αν και πέρασε) δε θα δούμε ποτέ στο Greece’s Next Top Model

03/10/2018
από

Η Καίτη Γκραμμά είναι ένα 22χρονο τρανς κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη που αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο Greece’s Next Top Model. Η ίδια εξάλλου έχει κάνει αρκετές δουλειές και συνεργάζεται με γνωστό πρακτορείο.

Απ΄ότι φαίνεται η ίδια δοκίμασε την τύχη της στο ριάλιτι, αλλά ένα υπήρξε ένα ζήτημα που στάθηκε εμπόδιο. Αν και πήρε το ok και από τους τέσσερις κριτές λόγω της μη διόρθωσης των στοιχείων της ταυτότητας της, υπήρχε νομικό πρόβλημα για την είσοδο της στο ριάλιτι και το πιθανότερο είναι να μην δούμε καν το στιγμιότυπο από την οντισιόν.

Μιλώντας η ίδια στο Άρη Καβατζίκη για το «Πρωινό», δήλωσε: «Με το που μπήκα και έκανα την πασαρέλα με τα ρούχα ήταν και οι τέσσερις κριτές αμήχανοι. Δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν. Ο κύριος Σκουλός είχε τη μεγαλύτερη αμηχανία. Σηκώθηκε όρθιος, ήρθε μπροστά στο πρόσωπο μου, με κοίταξε, δεν ήξερα πως να αντιδράσω, του χαμογελούσα και έκανε την πάρα πολύ αυθόρμητη και αδιάκριτη ερώτηση… «Ε είσαι αγόρι…». Στη Βίκυ της είπα ότι τη θαυμάζω πολύ και μου είπε ότι «έχεις δυνατότητες να φτάσεις όχι μόνο τη δική μου καριέρα, αλλά να με ξεπεράσεις κιόλας».

Ο κύριος Σκουλός μετά την πρώτη έκανε και τη δεύτερη αδιάκριτη ερώτηση, αν έχει γίνει επαναπροσδιορισμός φύλου. Τους είπα ότι δεν έχω επέμβει ούτε στο σώμα μου, ούτε στο πρόσωπο μου και δεν έχω σκοπό να κάνω κάποια άλλη επέμβαση πέρα από αυτή του επαναπροσδιορισμού φύλου.

Ο λόγος που δεν μπήκα στο Next Top Model είναι το νομικό κομμάτι, ότι δεν υπάρχει ακόμα η ταυτότητα. Δεν ήταν το χειρουργικό κομμάτι».

https://www.youtube.com/watch?v=STgkkg28Vbc

Κουίζ: Ποιος κριτής του Greece’s Next Top Model είσαι;




Δες και αυτό!