Τσιπουράκι για την Zackie / Fundraising Drag Tribute

02/10/2018
από

Ένα fundraiser drag tribute στη ζωή και τη δόξα της Zackie Oh, με όλα τα έσοδα για την ενίσχυση του δικαστικού αγώνα ενάντια στη συγκάλυψη της αλήθειας από τους δολοφόνους της. #JusticeforZackieOh


O Ζακ Κωστόπουλος ξεκίνησε το 2015 επίσημα την drag καριέρα του ως Zackie Oh, η επονομαζόμενη και «Πρώτη Κυρία του Ελληνικού Drag» .

Το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου ο Ζακ δολοφονήθηκε βίαια και δημόσια από δυο καταστηματάρχες και μια ομάδα αστυνομικών. Η ιστορία του διαστρεβλώθηκε από τους δράστες, την αστυνομία και τα μέσα, και τα αποδεικτικά στοιχεία παραποιήθηκαν. Εμείς οι φίλοι του και η drag οικογένεια του, οι συνεργάτες και οι θαυμαστές του, ο κόσμος του, δεν θα επιτρέψουμε αυτή την αδικία. Απαιτούμε δικαιοσύνη για τη Zackie και μαζεύουμε χρήματα για να υποστηρίξουμε την οικογένεια του στον ολοένα και πιο απαιτητικό οικονομικά δικαστικό αγώνα για την αλήθεια.

Την περασμένη εβδομάδα ο Ζακ Κωστόπουλος κηδεύτηκε στο γαμπριάτικο κουστούμι του στο χωριό της οικογένειας του. Ο αληθινός Ζακ και η Zackie Oh όμως θα ζουν αιώνια μέσα από το ακτιβιστικό έργο του και την drag κληρονομιά που αφήνει πίσω.

Αυτή την Κυριακή εμείς κάνουμε τον δικό μας αποχαιρετισμό στη Zackie Oh, όχι με κηδεία αλλά με μια drag γιορτή όπως θα ήθελε η ίδια, με τα αγαπημένα της show και τραγούδια, με όλες τις drag queen κόρες και συναδέλφισσες της παρούσες εκεί, με πολύ Madonna στα ηχεία και κερασμένα τσιπουράκια, υψωμένα στη μνήμη της από όλα τα queerια της!

Γιορτάζουμε το μεγάλο έργο της μέσα από video από τα αγαπημένα μας drag show της, συνεντεύξεις και καλλιτεχνικά video projects. Μαζί μας σύσσωμη η ελληνική drag σκηνή, σε ένα μαραθώνιο tribute στην αιώνια queen μας.

Drag tributes:

Haus of Zackie (iTenya, Chakla Chakla, K*ephi)
Gingerέλα
Vanessa Cardui
Άννα Γούλα Βαρδινογιάννη
Darla Qubit
Socrates
Kangela Tromokratisch
Aphrodite HGW
Activista
Calypso
Nicole Nasty
Λάλα Κωλοπή

Σε video σύνδεση:

Holly Grace
Imiterasu
Fatality

More queens TBA

Είσοδος 6 ευρώ με κρασί ή μπύρα (+1 για ποτό)
Tα έσοδα της βραδιάς πάνε στην οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου για τα δικαστικά έξοδα και την απόδοση δικαιοσύνης.

BEqueer (Κελέου 10, 10435 Γκάζι)
Κυριακή 7/10, 19:00-00:00

Διοργάνωση (αλφαβητικά):

BEqueer 
#dardanes
GITV
Gingerέλα & Haus of Zackie
The Queer Archive
Socrates
Σταυρούλα Λούζη

Poster Photo Credit: Aggelos Barai




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!