Σήμερα βρεθήκαμε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε για τον χαμό ενός δικού μας ανθρώπου, ενός σημαντικού μέλους της οικογένειάς μας. Και ήταν (είναι) κάτι δύσκολο, πολύ δύσκολο.

Αυτή τη στιγμή η είδηση του θανάτου του, της δολοφονίας του για να είμαστε ακριβείς, κάνει τον γύρο του διαδικτύου, περιγράφοντας ένα συγκεκριμένο σκηνικό ανθρώπινης σκληρότητας και εγκληματικής συμπεριφοράς, που αφήνει όμως – δυστυχώς – χώρο για φθηνές δικαιολογίες. Καμία όμως δικαιολογία δεν μπορεί να σταθεί απέναντι σε ό,τι συνέβη. Και αυτό ως περιοδικό θέλουμε να το καταστήσουμε σαφές.

Το φονικό περιστατικό της οδού Γλαδστώνος, μας στέρησε έναν ΔΙΚΟ μας άνθρωπο και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε. Μπορούμε όμως και πρέπει να διαφυλάξουμε τη μνήμη του ατόμου που μας έμαθε να πολεμάμε με τις στερεοτυπικές μας συμπεριφορές, κάνοντάς μας απλά καλύτερους/ες. Κάτι που δεσμευόμαστε να κάνουμε από εδώ και πέρα.

Ζακ θα μας λείψεις τόσο πολύ…

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!