O David Beckham σχολιάζει την ομορφιά του Ryan Reynolds και το ίντερνετ παίρνει φωτιά

22/09/2018
από

Ένα σχόλιο του David Beckham στον λογαριασμό του Ryan Reynolds στο instagram ήταν αρκετό για να ξεκινήσει ένας βορμαδισμός εικασιών σχετικά με τις σχέσεις των δύο άνδρων.

Ο Ryan, μετά τη νέα ταινία Deadpool, έχει πλέον ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας ταινίας 6 Underground, που σκηνοθετεί ο πολυβραβευμένος Michael Bay .

Και πρόσφατα ο Ryan Reynolds ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας ταινίας που έγιναν στην Ιταλία.

https://www.instagram.com/p/Bn5l2hUDB_R/?utm_source=ig_embed

Η φωτογραφία συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια από τους πάνω από 24 εκατομμύρια followers του, αλλά το σχόλιο που προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια, ήταν αυτό του φίλου του David Beckham ο οποίος έγραψε “Θεέ μου είσαι τόσο όμορφος!”.

Αυτό ήταν αρκετό για να κινητοποιήσει τη βιομηχανία του gossip, μέσα από διάφορα site. Χαρακτηριστικά είναι όσα γράφτηκαν σε αρκετά απ΄αυτά.

“Οι δύο άντρες σύζυγοι πιάστηκαν στα πράσα να κάνουν περίεργα ινσταγκραμικά σχόλια.”

“Τα ζεύγη David Beckham-Victoria Beckham και Ryan Reynolds-Blake Lively είναι από τα πιο διάσημα. Ο τρόπος που περιπλέκονται ξεπερνά τα όρια της φαντασίας.” 

“Πολλοί θεωρούν πως η σύζυγος του Ryan Reynolds, η πανέμορφη ηθοποιός Blake Lively θα πρέπει να αρχίσει να… αγχώνεται μετά από αυτό το σχόλιο.”

“O David Beckham μιλάει σε άντρα όπως θα φλέρταρε μία γυναίκα…”

 

 




Δες και αυτό!