Πέντε ελληνικά κανάλια στο Youtube με queer περιεχόμενο

21/09/2018
από

Με το YouTube να γίνεται καθημερινά ένας τρόπος διασκέδασης αλλά και πληροφόρησης για σημαντικά κοινωνικά ζητήματα, αρκετά είναι τα άτομα που προσπαθούν μέσα απ’ τα κανάλια τους να κάνουν τη διαφορά. Εμείς βρήκαμε 5 τέτοια κανάλια με μπόλικο LGBT+ περιεχόμενο που αξίζει να ακολουθήσεις.

1) BUD PLUG

Ο Νικόλας και ο Σωτήρης είναι (μάλλον) το πρώτο gay ζευγάρι του ελληνικού YouTube. Οι νέοι αυτοί YouTubers σχολιάζουν την καθημερινότητα, τα κακώς κείμενα αλλά και τις τηλεοπτικές εκπομπές. Τελευταία τους εμμονή το #pyrkaya και το ελληνικό NEXT TOP MODEL«Θα κάνουμε ότι εκπομπή μας έρθει στο κεφάλι μέχρι να ξεκολλήσουμε από το 0.0% και να γίνουμε το #1 κανάλι του YouTube. Άντε του ελληνικού YouTube.. Άντε και με #2 βολευόμαστε :P» 


2) Fixieyea

https://www.youtube.com/watch?v=hE4mvavZiCU

Χωρίς ταμπέλες και εμμονές στους χαρακτηρισμούς μαθαίνουμε νέες queer ιστορίες από ένα κανάλι που μιλά ανοιχτά για lgbt θέματα καθημερινότητας.


3) MR Ampa

https://www.youtube.com/watch?v=7DNxOWaa5S4

Ξεκίνησε με διάφορες ιστορίες και κοινωνικά ζητήματα της ζωής του κι όχι μόνο. Προσπαθώντας πολλές φορές έμμεσα, όπως λέει κι ο ίδιος στο βίντεο, θέλησε να προβάλει την queer πλευρά. Έτσι, αφού πήρε το θάρρος, και μέσα από την υποστήριξη που είχε απ’ τον κοινό του, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά, συνεχίζοντας με διάφορα βιντεάκια.


4) FleetingPrecision

Ένα κανάλι που αναφέρεται σε lgbt θέματα, τέχνη, ψυχική υγεία και άλλα! Ένα χαμογελαστό παιδί, που προσπαθεί να μιλήσει για διάφορα θέματα και ιστορίες που έχει ζήσει.


5) Gingerbread Bae

Ένα κανάλι που βασίζεται κυρίως στα make up tutorials. Επίσης, περιέχει ιστορίες που προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν το κοινό, ή ακόμα άλλες που φτιάχνουν τη διάθεση!

του Ανδρέα Πασπαλάκη




Δες και αυτό!