Η καθημερινότητα ενός Serial Fister

20/09/2018

“Δοκίμασέ το τουλάχιστον μια φορά και πες μου πόσο βαρετή ήταν η σεξουαλική σου ζωή πριν.”

Έχεις ένα χέρι που προσπαθεί να μπει σε ένα – αρκετά μικρότερο από το χέρι – στόμιο και αυτό είναι πάνω – κάτω το fisting. Αν ρωτήσεις τον κόσμο που έχεις δίπλα σου, θα δεις έναν μορφασμό αποτροπιασμού στο πρόσωπό … και κάπως έτσι ίσως καταλάβεις πως οι θαυμαστές της πρακτικής αυτής, αντιμετωπίζουν το δικό τους στίγμα. Γι΄αυτούς όμως το fisting είναι απόλαυση. Τέσσερις μάλιστα μίλησαν στο Vice σε μια προσπάθεια να κάνουν τον κόσμο να καταλάβει καλύτερα.

Kathy, δασκάλα, 45 ετών

Η πρώτη μου fisting εμπειρία ήταν με τον εαυτό μου. Δεν είχα ιδέα του τι έκανα. Και ούτε ξύπνησα μια μέρα και είπα “λοιπόν, σήμερα θα φιστάρω τον εαυτό μου”. Απλά σκέφτηκα ότι αν μπορώ να δέχομαι το μόριο του συντρόφου μου, γιατί όχι και το χέρι μου. Ξεκίνησα λοιπόν να αυνανίζομαι με ένα ή δύο δάχτυλα, ώσπου μια μέρα και χωρίς να το καταλάβω, χρησιμοποίησα και τα πέντε, πετυχαίνοντας τον καλύτερο οργασμό της ζωής μου. Από τότε ξεκίνησα το κυνηγητό αυτής της αίσθησης.

Το κακό με το fisting είναι ότι δεν μπορείς να το κάνεις καλά μόνη σου. Χρειάζεσαι ένα άλλο άτομο. Είναι καλύτερο. Απολαμβάνω ένα ζεστό χέρι μέσα μου, όπως ακριβώς απολαμβάνω μια υγρή γλώσσα. Έχει να κάνει με την απόλαυση. Όλα στη ζωή έχουν να κάνουν με το κυνηγητό της απόλαυσης.

Νιώθω ενδυναμωμένη και ανίκητη όταν αισθάνομαι το χέρι του φίλου μου μέσα μου. Γιατί είμαι εγώ αυτή που το επιδιώκει. Εγώ είμαι αυτή που έχει τον έλεγχο. Εγώ είμαι αυτή που δίνει τις εντολές, κάτι που δεν συμβαίνει όταν κάνουμε συμβατικό σεξ.

Νομίζω πως το fisting με βοηθάει να ανακαλύψω εκ νέου τη σεξουαλικότητά του. Είμαι μια γυναίκα μέσης ηλικίας που εργάζεται ως δασκάλα και που έκανε πρώτη φορά σεξ με τον άνδρα που παντρεύτηκε. Όταν πέθανε ο σύζυγός μου, πίστεψα πως η σεξουαλική μου ζωή πέθανε μαζί του. Αποφάσισα όμως να είμαι ευτυχισμένη και να κάνω ό,τι θέλω με τη ζωή μου και με το σώμα μου.

Πιστεύω πως ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι δεν μιλούν ανοιχτά γι΄αυτό έχει να κάνει με το ότι είναι υποκριτές και συντηρητικοί. Το Fisting δεν είναι ένα τέρας που πρέπει να κρύβεις στη ντουλάπα. Θα ήθελα να μπορούσα να κάνω αυτή την κουβέντα με την αδερφή μου.

Joshua, σχεδιαστής μόδας, 28 ετών

Είναι η πρώτη φορά που με ρωτούν για το fisting, χωρίς να με έχουν κεράσει πρώτα ένα ποτό (γέλια). Προσωπικά μου αρέσει να έχω τον ρόλο του δέκτη και σίγουρα δε θα μπορούσα να περάσω το χέρι μέσα από την τρύπα κάποιου άλλου. Βασικά το δοκίμασα μια φορά και κατάλαβα ότι δεν ήταν για εμένα. Να σου πω την αλήθεια δεν έχω γνωρίσει κάποιον που να του αρέσουν και οι δύο ρόλοι στο fisting. Συνήθως είναι ο ένας ρόλος ή ο άλλος.

Το fisting το αισθάνεσαι κάπως σαν να έχεις ένα μεγάλο πέος μέσα σου. Αρχικά πιστεύεις ότι δεν πρόκειται να χωρέσει, άλλα όταν μπει νιώθεις ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο. Μπορώ να σου δώσω μια συμβουλή; Δοκίμασέ το τουλάχιστον μια φορά και πες μου πόσο βαρετή ήταν η σεξουαλική σου ζωή πριν.

Δεν είναι ότι μετράω αλλά το έχω κάνει περίπου 20 φορές. Και κάθε φορά ήταν με έναν διαφορετικό άνδρα, γιατί πάντα τους μπλοκάρω μετά. Τους γνώρισα όλους μέσα από εφαρμογές, όπως το Grindr και το Hornet. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το ζητήσω από τον φίλο μου ή από κάποιον που γνωρίζω, γιατί φοβάμαι ότι θα με περνούσαν για πολύ kinky. Επίσης το fisting είναι κάτι που κάνω όταν είμαι φτιαγμένος. Συνήθως γνωρίζω κάποιον από τις εφαρμογές, παίρνουμε ναρκωτικά και μετά ξεκινάμε. Θυμάμαι μια φορά είχα ξεχάσει να καθαριστώ κατάλληλα. Είχα πιει πολύ. Ζήτησα από έναν τύπο να με “φιστάρει”. Τώρα θέλω να θυμηθείς την εικόνα από το American Beauty, εκείνη με την ξανθιά ηθοποιό που είναι ξαπλωμένη σε ένα κρεββάτι με κόκκινα τριαντάφυλλα. Αντί τώρα για τριαντάφυλλα βάλε περιττώματα και θα καταλάβεις τι έγινε. Εύχομαι να μπορέσει να με συγχωρήσει κάποια μέρα γι΄αυτή την εμπειρία, όπως εύχομαι να μην τον συναντήσω ποτέ ξανά.

Leo, male escort, 27 ετών

Οι περισσότεροι πελάτες μου συνήθως θέλουν απλό καλό σεξ, αλλά τώρα τελευταία έχω και πελάτες που θέλουν να τους φιστάρω. Το πόσο συχνά συμβαίνει αυτό εξαρτάται από την τοπική gay κοινότητα και κουλτούρα. Νομίζω ότι τις περισσότερες εμπειρίες μου τις έχω από τα ταξίδια μου στην Ευρώπη. Επίσης, ποτέ δεν μου το έχει ζητήσει κάποια γυναίκα. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τους άνδρες περισσότερο.

Δεν νομίζω ότι το fisting χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία (είμαι πάντα ο ενεργητικός). Απλά προσπαθώ να μη βιάζομαι και να μη σπάσω τίποτα. Αυτό που χρειάζεσαι σίγουρα είναι λιπαντικό. Αρκετό λιπαντικό. Κάποιες φορές ξεκινώ παίζοντας με τα δάχτυλά μου, μέσα στην τρύπα του άλλου. Αυτό βασικά με ερεθίζει. Κάποιοι αντέχουν μέχρι τη γροθιά, κάποιοι μέχρι τον βραχίωνα και κάποιοι άλλοι μέχρι τον αγκώνα. Δεν είμαι αυτός που αποφασίζει. Θα εκπλαγείς όμως με το πόσο μεγάλη είναι η ορθική κοιλότητα. Μπορείς να βάλεις ένα ολόκληρο χέρι εκεί μέσα χωρίς να βλάψεις άλλα όργανα.

Στη συνέχεια κάνω ένα ντους. Πάντα φοράω γάντια αλλά ακόμα και έτσι συνήθως θέλω ένα ντους. Και επειδή αναρωτιέσαι… ναι, τα πάντα επιστρέφουν στο φυσιολογικό. Μόνο μυς υπάρχουν πίσω εκεί. Απλά μερικοί άνθρωποι είναι πιο σφιχτοί από τους άλλους.

Δεν είμαι σίγουρος ποια συμβουλή μπορώ να δώσω. Ίσως μόνο αν το δοκιμάσετε, απλά επιλέξτε κάποιον που θα είναι υπομονετικός και ευγενικός.

Sergio, χορευτής, 32 ετών

Την τελευταία φορά που το έκανα ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο. Απλά θυμάμαι να κοιτάζω ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, όταν ο πρώην φίλος μου με φίσταρε και μετά τον φίσταρα και εγώ. Είναι ένα μοναδικό συναίσθημα. Αλλά μισώ το ότι ο άλλος πρέπει να φοράει γάντια, επειδή είναι άβολα.

Το fisting έχει τα οφέλη του. Όταν μάλιστα πηγαίνεις στην τουαλέτα μετά, η αίσθηση είναι απελευθερωτική, είναι υπέροχη! Σας το λέω αυτό γιατί την πρώτη φορά θα τρομοκρατηθείτε από το “άνοιγμα” κατά τη διάρκεια της δράσης.

Νομίζω ότι το πιο τρελό πράγμα που μου συνέβη ποτέ ήταν ένας τύπος που ρώτησε αν θα μπορούσε να βάλει το τηλέφωνό του μέσα μου. Ήθελε μάλιστα να κινηματογραφήσει τα εσωτερικά μου, σαν ταινία σεξ. Ήμουν περίεργος και έτσι του είπα, “Εντάξει, ας το κάνουμε, αλλά πρόσεχε.”. Το δοκιμάσαμε, αλλά βγήκε πολύ σκοτεινό. Ίσως η φωτογραφική μηχανή στο τηλέφωνό του να μην ήταν αρκετά καλή.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!