Αυτός ο ράπερ αποφάσισε να γιορτάσει τα 40ά γενέθλιά του γυρίζοντας μια gay πορνοταινία

13/09/2018
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Είναι από τον Καναδά και κάνει καριέρα ως ράπερ με το ψευδώνυμο Socalled. Πρόσφατα έκλεισε τα 40. Αποφάσισε να τα γιορτάζει γυρίζοντας μια gay πορνοταινία.

Ο – ανοιχτά gay – ράπερ υποστήριξε ότι “αντί για μια κρίση προτίμησε έναν εορτασμό μέσης ηλικίας”. Και λέγοντας εορτασμό, εννοούσε πορνό.

O Socalled

“Την γύρισα στο σπίτι των γονιών μου …”

Ο Socalled συνειδητοποίησε ότι οι γονείς τους θα έλειπαν για έναν μήνα και έτσι αποφάσισε να γράψει το σενάριο με κεντρικό σκηνικό το πατρικό του. Στη συνέχεια ήρθε σε επαφή με δύο gay πορνοστάρ για να παίξουν στην ταινία του με τίτλο “The Housesitter”. 

Ο River Wilson έπαιξε τον κεντρικό χαρακτήρα ενώ ο Valentin Braun τον εραστή του.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Vice, o ράπερ (το πραγματικό του όνομα είναι Josh Dolgin) αποκάλυψε ότι γνώρισε τον Wilson στο Grindr: “Βγήκαμε για μια ταινία και πραγματικά επικοινωνήσαμε…”

“Και στους δυο μας άρεσε η ιδέα του να γυρίσουμε μια ταινία πορνό μαζί. Όχι μια οποιαδήποτε αλλά κάποια που να έδειχνε όμορφη και με εικόνες που θα έχουν κάποια ακεραιότητα. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με την πορνογραφία έχουν μια ευθύνη”. 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!