Ο Lucas Hedges δήλωσε ότι δεν είναι 100% straight, gay, ή bi

13/09/2018
από

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Lucas Hedges, που πρωταγωνιστεί στο «Boy Erased» , του Joel Edgerton, με συμπρωταγωνίστρια την Nicole Kidman, μίλησε για τη ρευστότητα του σεξουαλικού του προσανατολισμού.

Με αφορμή τον ρόλο του, όπου υποδύεται έναν gay έφηβο, που οι γονείς του τον εξαναγκάζουν σε “διορθωτική θεραπεία” σε κάποιο ίδρυμα, μίλησε στο Vulture για τον εαυτό του:

«Το χρωστάω σ΄αυτό το σημείο να μιλήσω όσο πιο ειλικρινά μπορώ. Σε πιο νεαρή ηλικία, κάποια από τα άτομα, με τα οποία ήμουν ξετρελαμένος, ήταν οι φίλοι μου, που ήταν στη ντουλάπα.

Έτσι ήταν η κατάσταση, μέχρι το λύκειο, και σκέφτομαι ότι πάντα είχα την επίγνωση, ότι, παρόλο που κατά κύριο λόγο με έλκυαν γυναίκες, βρισκόμουν σε ένα φάσμα.

Αισθανόμουν ντροπή που δεν ήμουν στο 100% [κάτι], γιατί ήταν ξεκάθαρο ότι μία πλευρά της σεξουαλικότητάς μου παρουσίαζε δυσκολίες, ενώ η άλλη όχι και τόσο.

Αναγνωρίζω στον εαυτό μου, το ότι βρίσκεται μεταξύ αυτού του φάσματος: όχι εντελώς straight, αλλά επίσης όχι gay και όχι απαραίτητα bi.


Ο κόσμος περιμένει από εσένα, ως ηθοποιός, να έχεις μία φωνή και να μιλάς με κάποιον τρόπο, κι αυτό δεν είναι τόσο αυτό που είμαι εγώ. Έχω πολλή εσωτερική πάλη μέσα μου και σύγχυση για τη ζωή μου και αισθάνομαι ξεκάθαρα τεράστια πίεση στο να κάνω κάτι, επειδή χρειάζεται. Προτιμώ να το κάνω μέσω της τέχνης μου, καθώς δε γνωρίζω απόλυτα πώς να το κάνω με τη ζωή μου.” 




Δες και αυτό!