Τον κάρφωσε με κουζινομάχαιρο στο λαιμό μετά από ομόφυλο σεξ

10/09/2018
από

Ένας άνδρας συνελήφθη, επειδή μαχαίρωσε τον φίλο του στο λαιμό, μετά από ομόφυλο σεξ μεταξύ τους, στη Φλόριντα.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, County Pinellas, ο Michael Drake, 38 ετών, πήγε στο σπίτι του 54χρονου Mark Kimball, τον οποίο γνώριζε, ην Πέμπτη (6 Σεπτεμβρίου), για να κάνουν ομόφυλο συναινετικό σεξ.

Ο Kimball είπε ότι, στη συνέχεια, ο Drake του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον κάρφωσε στο λαιμό. Ο 54χρονος αμέσως μετά βγήκε έξω στο δρόμο με μια πετσέτα γύρω από το λαιμό του αναζητώντας βοήθεια. Ένας γείτονας τον βρήκε τραυματισμένο στην αυλή του και κάλεσε την αστυνομία.

Μέχρι τη στιγμή που έφτασε η αστυνομία, ο Kimballείχε ήδη μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο για τους σοβαρούς τραυματισμούς του, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων στο λαιμό του” , ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν για τον δράστη, ώσπου έλαβαν μία κλήση περίπου στις 11 μ.μ. – περίπου πέντε ώρες μετά το περιστατικό – για μία διάρρηξη σε άλλο σπίτι κοντά στην περιοχή.

Όταν έφθασαν εκεί, βρήκαν τον Drake. Τον συνέλαβαν επί τόπου με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας εκ προθέσεως, δευτέρου βαθμού.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο Drake παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε στον Kimball με ένα κουζινομάχαιρο.

Οι αξιωματικοί βρήκαν, επίσης, και το μαχαίρι του εγκλήματος. Ο Drake αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φυλακή Pinellas County.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!