Ο Eminem επιλέγει ομοφοβικούς στίχους για το νέο του άλμπουμ

31/08/2018
από

O Eminem μόλις κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ εκπλήσσοντάς μας, ομολογουμένως, δυσάρεστα, με τους ομοφοβικούς του στίχους.

Tο νέο του άλμπουμ, με τίτλο: “Kamikaze” κυκλοφορεί ένα μήνα μετά από το project “Revival” .

Ο καλλιτέχνης έγραψε στο twitter: “Προσπάθησα να μην το πολυσκεφτώ…απολαύστε” .

Στα νέα του τραγούδια τα βάζει με τον Τραμπ, με τα media, καθώς και με άλλους καλλιτέχνης της ραπ μουσικής σκηνής, όπως οι Lil Pump, Lil Xan, Machine Gun Kelly, Joe Budden, Lil Yachty και με τον Tyler the Creator, για τον οποίο κάνει το εν λόγω χυδαίο ομοφοβικό σχόλιο, μέσα από τους στίχους του τραγουδιού του “Fall” .

Σε ελεύθερη απόδοση, αυτά που λέει ουσιαστικά για τον Tyler the Creator είναι ότι τίποτα δε δημιούργησε, ότι μπορεί να καταλάβει γιατί αποκαλεί τον εαυτό του “faggot” κι αυτό συμβαίνει, επειδή προσπαθεί να κεντρίσει την προσοχή, αλλά και γιατί προσκυνά τους D12. Τέλος, τον χαρακτηρίζει ανίερο.

Γιατί αυτή η επίθεση;

Προφανώς, όλα ξεκινούν από το 2017, όταν ο Tyler the Creator είχε σχολιάσει αρνητικά το “Walk on Water” του Eminem από το άλμπουμ “Revival” και προφανώς ο Eminem βρήκε να πατήσει στους υπαινιγμούς, που άφησε ο Tyler στο τελευταίο του άλμπουμ, ότι μπορεί να είναι gay ή bi.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Eminem επιλέγει ομοφοβικούς στίχους για τα τραγούδια του. Να θυμηθούμε το 2000, που στο άλμπουμ του Marshall Mathers LP, η λέξη “fag” ακουγόταν κατ’ επανάληψη, ενώ το 2013 κυκλοφόρησε άλλο ένα κομμάτι, με την επιλογή της ίδιας λέξης.

Τα social media, αμέσως, αντέδρασαν στην ομοφοβία του Eminem.

Κάποιος, δικαιολογημένα έγραψε στο twitter: “Καλά, ο Eminem κινήθηκε εναντίον του Tyler χρησιμοποιώντας ομοφοβικούς όρους;;; Το 2018;;;;” 

Ο Eminem δήλωσε πως χρησιμοποιεί (και) το Grindr για να βρει τον έρωτα




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!