“Μας χτύπησαν επειδή κρατιομάσταν χέρι χέρι… ο κόσμος απλά κοιτούσε”

24/08/2018
από

Για την ομοφοβική επίθεση που δέχθηκε σε μια πολυσύχναστη παραλία μίλησε το gay ζευγάρι που αποφάσισε να επισκεφθεί το Γκντανσκ της Πολωνίας για διακοπές.

Ο 39χρονος Βρετανός James Pickering και ο 25χρονος σύντροφός του (μισός Γερμανός, μισός Πολωνός) Joseph Czarny αποφάσισαν να κάνουν μια βόλτα στην παραλία πριν επισκεφθούν τους γονείς του Joseph. Οι δυο τους μάλιστα σκόπευαν να μετακομίσουν από το Λονδίνο και να ζήσουν εκεί.

Κάνοντας τη βόλτα τους την περαμένη Κυριακή και ενώ κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου, δύο άγνωστοι άνδρες τους πλησίασαν. Ξαφνικά ένας από τους δύο χτύπησε τον ώμο του James, με αποτέλεσμα να πέσει το κινητό που κρατούσε στην άμμο.

“Στη συνέχεια άρχισαν να μας βρίζουν και να μας αποκαλούν με χυδαία ονόματα”, δήλωσε ο Joseph τονίζοντας ότι εκείνη τη στιγμή η παραλία ήταν γεμάτη κόσμο.

Το ζευγάρι μη θέλοντας να γίνουν τα πράγματα χειρότερα προσπάθησε να απομακρυνθεί από του δυο άγνωστους άνδρες. Δυστυχώς, όμως εκείνοι τους ακολούθησαν και τους επιτέθηκαν.

“Κατευθυνθήκαμε προς την έξοδο της παραλίας. Τότε μας επιτέθηκαν από πίσω. Με χτύπησαν δύο φορές στην πλάτη και μία στο κεφάλι τόσο δυνατά που έπεσα κάτω.

Ο Joseph δέχθηκε και αυτός ένα χτύπημα στο πρόσωπο και έπεσε κατω, με αποτέλεσμα να σπάσει και το κινητό του”.

“Κανείς δεν προσπάθησε να μας βοηθήσει και για να είμαι ειλικρινής αυτό ήταν και το πιο απογοητευτικό”, τονίζει δυσαρετημένος ο Joseph.

“Η επίθεση ήταν σοκαριστική, όπως και το ότι κανείς δεν ήρθε κοντά μας. Αυτό είναι απίστευτο”.

Το ζευγάρι κατάφερε τελικά να εντοπίσει έναν φύλακα, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία. Οι δράστες όμως κατάφεραν να ξεφύγουν.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!