Αυτός ο άνδρας σκοπεύει να μηνύσει το Grindr για ρατσισμό

24/08/2018
από

Ο Sinakhone Keodara σκοπεύει να μηνύσει το Grindr λόγω των πολλών ρατσιστικών σχολίων που έχει λάβει από άλλους χρήστες.

Ο Keodara, είναι ένας 44χρονος gay άνδρας απο την Ασία, που -όπως δήλωσε – χρησιμοποιεί το Grindr αρκετά χρόνια και έχει κουραστεί από τα μηνύματα που λαμβάνει.

“Οι εμπειρίες μου είναι πολύ οδυνηρές”, εξηγεί ο Keodara, με αφορμή ένα μήνυμα που είχε λάβει μια μέρα και τον ρωτούσε: «Πόσο σέξι μπορεί να είναι ένας ασιάτης;”

“Αυτό ήταν πραγματικά κακό, δεν θα το ξεχάσω”, δήλωσε στο PinkNews. “Είναι τραγικό που το Grindr είναι συνένοχο σ΄αυτή την καταπίεση που δεχόμαστε και γίνεται ένα γόνιμο έδαφος για να διαιωνίζεται ο ρατσισμός.”

Ο Keodara, ιδρυτής και σύμβουλος της Asian Entertainment Television, δήλωσε ότι βλέπει τακτικά προφίλ που γράφουν: “Not interested in Asians” και “No beans, no rice, no chocolate.”

Σχεδιάζει να μηνύσει το Grindr με την ελπίδα ότι θα περιορίσει τον αριθμό των ρατσιστικών μηνυμάτων και θα εμποδίσει τους χρήστες να δηλώνουν τις φυλετικές (και όχι μόνο) προτιμήσεις στα προφίλ τους.

“Θα κάνω μήνυση στο Grindr επειδή γίνεται χώρος αναπαραγωγής των κακοποιητικών αυτών σχολίων, διαιωνίζοντας τον ρατσισμό”.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!