Πρώην αστέρι της Disney κάνει coming out και μας συστήνει τον σύντροφό του

21/08/2018
από

Ο Garrett Clayton, που πρωταγωνίστησε στην ταινία του Disney Channel “Teen Beach Movie” και έγινε γνωστός μέσα από “Hairspray Live” του NBC και την ταινία “King Cobra”, έκανε coming out ως gay.

O ηθοποιός σύστησε, επίσης, στον κόσμο τον σύντροφό του Blake Knight.

Μια μια φορτισμένη συναισθηματικά ανάρτηση στο instagram, o 27χρονος Clayton δήλωσε πως η συμμετοχή του στην ταινία “Reach” τον έκανε να πάρει αυτή την απόφαση.

“Το REACH πραγματεύεται κάποια σημαντικά θέματα τα οποία με επηρέασαν προσωπικά και έχουν πιθανότατα επηρεάσει και τις ζωές πολλών από εσάς”, έγραψε χαρακτηριστικά. “Επίσης προτιμώ να μοιράζομαι πράγματα που είναι πολύ σημαντικά για εμένα μέσα από τον λογαριασμό μου και όχι μέσα από κάποιο τυχαίο περιοδικό ή site – γιατί εσείς είστε αυτοί που με ακολουθείτε στην επαγγελματική και προσωπική μου ζωή”.

“Όταν διάβασα το σενάριο του REACH αμέσως κατάλαβα ότι ήταν μια ταινία στην οποία έπρεπε να είμαι κομμάτι. Έχω προσωπικά αντιμετωπίσει την αυτοκτονία μέσα στην οικογένειά μου, έντονο μπούλινγκ στο λύκειο και – πάνω από όλα τον εαυτό μου και ο άνδρας με τον οποίο είμαι σε σχέση εδώ και πολύ καιρό (ο @hrhblakeknight) έχουμε βιώσει περιστατικά πυροβολισμών στα σχολικά συγκροτήματα των πόλεων καταγωγής μας και έχουμε γίνει μάρτυρες του πόνου που ακολουθεί στις τοπικές κοινότητες, μετά από τέτοια τραγικά περιστατικά.

 »Αυτά τα θέματα, που δεν είναι εύκολο να τα συζητάς, είναι πάντα στην καρδιά μου και γνωρίζοντας πόσο σοβαρά είναι, ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας. Η ταινία είναι η προοπτική ανθρώπων που νοιάζονται βαθιά γι’ αυτά τα ζητήματα και αν η θέασή της βοηθήσει έστω και έναν, τότε άξιζαν όλα».




Δες και αυτό!