Krepsinis, Λούμπιν, εισιτήρια και …γυναίκες!

02/09/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ο Γιάννης Φιλέρης πήγε μια βόλτα στη Λιθουανία (ηλεκτρονικώς) και σας βάζει στο κλίμα της χώρας που ζει και αναπνέει για το (Ευρω)μπάσκετ!

 

Αφού με στείλατε πριν από την ώρα μου στην Λιθουανία (τη Τρίτη φεύγω για το Αλίτους), είπα να κάνω μια ηλεκτρονική βόλτα στην χώρα που θα φιλοξενήσει το φετινό Ευρωμπάσκετ. Ή για να ακριβολογήσουμε και να μπαίνουμε στο νόημα το Europos Krepsinos Cempionatas.

Να μαθαίνουμε και λιθουανικά σιγά-σιγά. Krepsinis= μπάσκετ στη γλώσσα των ανθρώπων που λατρεύουν το σπορ, όσο τίποτε άλλο. Κι αυτό το Ευρωμπάσκετ θα είναι η χαρά των φιλάθλων και των απανταχού μπασκετόφιλων.

 

Και τα… κορίτσια ετοιμάζονται!

Δεν ξέρουμε αν στην οικονομία “μετράνε” και τα έσοδα των κοριτσιών που αναμένεται να “εργαστούν” στην διάρκεια του Ευρωμπάσκετ. Σύμφωνα πάντως με την ιστοσελίδα kaunodiena.lt, ήδη έχουν φτάσει γκρουπ από την Ουκρανία, ενώ η πορνεία στη Λιθουανία είναι διαδεδομένη. Ο σύνδεσμος γυναικών που έχουν προσβληθεί από HIV ή πάσχουν από AIDS προειδοποιεί ότι περίπυ 600-700 γυναίκες ενδεχομένως να προστεθούν στο “επάγγελμα” στη διάρκεια του Ευρωμπάσκετ.

Περίπου 300 ιερόδουλες εκδίδονται στον σιδηροδρομικό σταθμό του Βίλνιους και σύμφωνα με τον ίδιο σύνδεσμο το 90% κάνει χρήση ναρκωτικών, ενώ το 10% είναι πιθανά θύματα του HIV.

 

Υπάρχουν, βέβαια, όπως λέει και το δημοσίευμα οργανωμένα γραφεία “υπηρεσιών” από κοπέλες, που εργάζονται μόνιμα, είτε παρτ-τάιμ όπως θα συμβεί στην διάρκεια του Ευρωμπάσκετ…

 

http://www.sport24.gr/Columns/Fileris/krepsinis_eisithria_kai_gynaikes.1343748.html

 




Δες και αυτό!