Έδιωξαν gay άνδρα από πισίνα στο Vegas γιατί το μαγιό του ήταν “ανάρμοστο”

09/08/2018
από

Το Encore Beach Club του Λας Βέγκας είχε πισίνα πάρτι, ο Chris Donohoe βρέθηκε εκεί με το speedo μαγιό του, όμως οι υπεύθυνοι τον έδιωξαν.

Ο ίδιος την επόμενη μέρα (Δευτέρα 6 Αυγούστου) έγραψε στο Facebook:

Χθες με έδιωξαν από το Encore Beach Club, επειδή είμαι gay. Με ανάγκασαν να φύγω από την πισίνα, επειδή φορούσα ένα μαγιό Mr. Turk, που, όπως είπαν, δεν ακολουθεί τον κώδικα ηθικής του brand του πάρτι. Με άλλα λόγια, με πέταξαν έξω, επειδή είμαι ένας gay άνδρας, που φοράει ένα μαγιό, που είναι λίγο πιο gay, για τα επίπεδα ανεκτικότητας του The Beach Club Encore του Λας Βέγκας.

Έμεινα ξύπνιος όλη τη νύχτα, γιατί δε μπορούσα να κοιμηθώ από την αναστάτωση που είχα. Έκλαιγα τόσο πολύ” , ανέφερε ακόμη.

Ο Donohoe εξηγεί ότι η πολιτική του χώρου είναι ότι απαγορεύονται τα Speedos, αλλά εκείνος τυπικά φορούσε άλλη μάρκα. Ο υπεύθυνος ασφαλείας υποστηρίζει, ότι το μαγιό του Donohoe ήταν ενάντια στον κώδικα ενδυμασίας.

Η Drag Queen Coco Montrese απηύθυνε, μέσω Twitter, το εξής ερώτημα, προς το Encore Beach Club:

Hey @EncoreBeachClub τι σόι κώδικας για το ντύσιμο είναι αυτός, που σε μια πισίνα οι άνδρες ΔΕΝ μπορούν να φορούν speedos, αλλά οι γυναίκες μπορούν να φορούν μπικίνι;

Το Encore Beach Club απάντησε:

Είχαμε μια πολιτική ξεκάθαρα τοποθετημένη στην είσοδο, η οποία απαγόρευε τα Speedos. Όταν λάβουμε μια καταγγελία επισκέπτη, εξετάσαμε την πολιτική και την αλλάξαμε. Η νέα πολιτική θα επιτρέψει τα Speedos, αλλά θα απαγορεύει τα τολμηρά και ανάρμοστα μαγιό για άνδρες και γυναίκες. Θα βάλουμε τη νέα πολιτική σε σήμανση στην είσοδο, καθώς και στην ιστοσελίδα μας. Για να βοηθήσουμε τους επισκέπτες να προετοιμάζονται κατάλληλα και να απολαμβάνουν ένα φιλόξενο περιβάλλον. Ζητούμε συγγνώμη στον επισκέπτη, που επηρεάστηκε από την προηγούμενη πολιτική μας. 

Όσον αφορά τους LGBTQ+ φιλοξενούμενους, η πολιτική μας ήταν σαφής και συνεπής, εδώ και χρόνια. Η Wynn καλωσορίζει και εκτιμά όλους τους επισκέπτες της LGBTQ+ κοινότητας. Οι αποφάσεις για την επιβολή πολιτικών βασίζονται, αποκλειστικά, στη συμπεριφορά του επισκέπτη, ή σ’ αυτή την περίπτωση, στην ενδυμασία. Εφαρμόζαμε πάντα, και θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε, πολιτικές ένδυσης για το σύνολο των επισκεπτών μας, ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό” .




Δες και αυτό!