Ένα (περίεργο) βίντεο, που έχει ως στόχο να ενθαρρύνει το κόσμο να ψηφίσει στις δημοτικές εκλογές στη Ρωσία, καταλήγει με δύο άνδρες να γδύνονται μαζί.

Το βίντεο κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην επαρχία, με αφορμή τις σημερινές εκλογές στους δήμους της χώρας. Σ΄αυτό, παρακολουθούμε δύο άνδρες να συζητούν. Τους βλέπουμε να κάθονται σε ένα παγκάκι, να ανεβαίνουν σε ένα λεωφορείο, να κάθονται δίπλα δίπλα στα ουρητήρια και να φτάνουν τελικά σε ένα διαμέρισμα.

Στη συνέχεια του βλέπουμε να κατευθύνονται προς το υπνοδωμάτιο και να βγάζουν τα ρούχα. Ο ένας μάλιστα ξαπλώνει στο κρεβάτι με τα εσώρουχα του με τον άλλον να κλείνει την πόρτα, αφήνοντας την εντύπωση πως πρόκειται για ένα ζευγάρι που θα κοιμηθεί μαζί.

Αν και το βίντεο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στα διαδίκτυο, οι δημιουργοί του παραμένουν άγνωστοι. Κάποιοι χρήστες των κοινωνικών μέσων πιστεύουν ότι η τοπική κυβέρνηση κρύβεται πίσω από αυτό.

Предвыборная агитация в Самаре

В соцсетях в Самарской области появился «вирусный» предвыборный ролик. Местные активисты предполагают, что ролик запущен специалистами по «черному пиару» из администрации области.В видеоролике два молодых человека ругают чиновников и заявляют о нежелании идти на выборы. Сюжет заканчивается неожиданно: молодые люди, оказавшись одни в квартире, начинают раздеваться, из чего зритель может сделать выводы, что оба они геи.#Самара #выборы2018 #агитация #дно #мненепох

Gepostet von Московский активист am Dienstag, 7. August 2018

«Το μήνυμα σε αυτό το βίντεο είναι ότι αν δεν πάτε στις ψηφοφορίες, τότε είστε ομοφυλόφιλοι. Πόσο παιδαριώδες είναι όλο αυτό; «έγραψε ένας χρήστης στο Φacebook.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Ρωσία χρησιμοποιεί την αντί – gay προπαγάνδα για να ενθαρρύνει τον κόσμο να ψηφίσει.

Στις ομοσπονδιακές εκλογές του Μαρτίου, μια τηλεοπτική διαφήμιση προειδοποιούσε τους Ρώσους ότι εάν δεν ψηφίσουν, η χώρα θα μετατραπεί σε γκέι ουτοπία.

Η Ρωσία καλεί τον κόσμο να ψηφίσει στις εκλογές «για να μη χρειαστεί να φιλοξενήσει ένα gay άτομο σπίτι του”

Ο διευθυντής του Ρωσικού LGBT Δικτύου Μιχαήλ Τουμάσοφ, δήλωσε ότι το τελευταίο βίντεο αποτυπώνει μια ανησυχητική τάση στη Χώρα.

«Θεωρώ ότι αυτό το βίντεο αποτυπώνει μια νέα τάση χρήσης των LGBT+ ατόμων ώστε να αποτυπωθεί η εικόνα του αντικοινωνικού και ανεύθυνου ανθρώπου».